Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalalalaaala

jak zrobic idealny makijaz

Polecane posty

taka konsultacja dobra rzecz... sama bym chętnie skorzystała. w sieci niby mnóstwo poradników, ale co twarz to troszkę inne wymagania, fajnie byłoby jakby ktoś tak indywidualnie na mnie spojrzał i ocenił co i jak.

Ja właśnie niebawem wybieram się na konsultację. Teoretycznie wiem, jakim typem urody jestem i co mi pasuje, ale może czegoś ciekawego się dowiem?

Gość miisssss
a gdzie byłas na takiej konsultacji?? mnie kusi ten Douglasa w tym tygodniu w galerii bałtyckiej no i fajne marki przy okazji jak Collistar i Clinique. Jakbyś opowiedziała, czy byłas na konsultacjach byłoby super.

Gość Greska
A ja szykuję się na szkolenie kosmetyczne w Koszalinie prowadzone przez Aleksandrę Paszek. Moja znajoma była na takim pół roku temu. Gorąco mi polecała. Wierzę, że w końcu nauczę się podstaw i będę potrafiła wcielić je w życie.

Gość rozaallkaa
najlepsze to chyba są kursy, ja zapisałam się na taki do www.fam-makeup.pl mam nadzieję, że czegoś się nauczę, bo teraz t nawet eyelinerem nie potrafię sie obsłużyc a mam prawie 30 lat :(

Gość gość
Co sądzicie o makijażu permamentnym? Jest takie szkolenie - https://www.new-nails.com/lingerystka/kurs-makijazu-permanentnego.html Aktualnie zajmuje się jedynie paznokciami. Zastanawiam się, czy nie wejść w nowe tematy. Pytanie tylko - czy to ma większy sens? Jak u was z zainteresowaniem? No i czy dam radę, skoro nie pracowałam dotychczas nad makijażem klientek?