Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patowa

to jest erotyczne forum!!!rozmawiajmy o tym a nie o bzdetach!!

Polecane posty

Spragniony z wawy, szkoda ,ze sie spoznilam gdyz bylibysmy sami i wtedy mogles mi dac chwilkę namietnych pieszczot.Nie lubię obserwatorow!!!

Wpadam i wpadam a stronka swiaci pustkami...Erutuman ty takze gdzięs wsiąknąłęś...Juz wiem , przeniosles sie na inny topik,zeby tam świntuszyć.....!Aja nadal jestem niezaspokojona!!!!

świntuszę tylko tu lub na gg;) przesyłam całusa między cycuszki;)

erotuman,mam przerwę na kawę,podaj mi proszę przepisik na tę z cynamonem.będę wdzięczna:)

Więc posłuchaj:) Wsypujesz kawę do kubka, ja robię z dwóch łyżeczek rozpuszczalnej,i 1.5 łyżeczki cukru zalewam gorącą woda jakies 1/4 kubka, czekam minute, dolewam resztę wody. Następnie ubite na pianę mleko i wierzch takiej kompozycji posypuje słuszna porcja cynamonu Smacznego:)

Erutoman ,oczekiwalam pocalunku w bardziej intymne miejsce.Za pocalunek miedzy cycuszki takze dziekuję!!!!

...pomolestuj mnie troszeczkę spragniony.........a co tam u naszj jasminki słychać?

uchhh moja sliczna:) bedziesz fruwała jak się spotkamy - wyssie z Ciebioe wszystkie soczki i nie dam odpocząć ani na chwileee!!! zazdroszcze Suwałkom takiej świetnej panny!!

Wszystkich serdecznie i 👄👄👄.A co ey się dzisiaj nie bawicie.....taki ładny dzinek mamy:) Erotuman---------------kawusia rewelacja,ten zapach cynamonu,dzięki ,razjeszcze,pa:)

łłłłaaaaaaahhhhhhhhhh przeciągnąć się trzeba:) no kawa istotnie dobra:) a jest nas więcej tu lubiących zapach orientu w kawie:)

No , rozumiem ja-------------do 3ciej nad ranem kończyłam projekcik,ale warto było,bo się szefowi i finansowemu spodobało,jestem trochę ,ale reszta............gdzie się podziewacie kochani?:)

...my się w ogóle tak jakoś mijamy:(...trzeba się będzie w końcu konkretnie umówić.....jasmika,pozdrawiam serdecznie:)