Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_-_

Puste osoby

Polecane posty

Gość Monika_-_

Wczoraj wieczorem doznałam tzw. wrycia przed monitorem . Otóż zadałam na jednym z forów (forum mieszkańców miasta) pytanie o zwykly mecz siatkówki . Kila dni wcześniej pytalam sie czy jest jakas dobra pizzeria w naszym mieście . A jakis p******y d***l napisał mi ze moje pytania w tym forum sa zbędne i jestem kolejną pustą 14 .! Koles mnie wkurzyl . Widzial go w ferie zimowe i nawed gadalismy bardzo milo bylo . Pozniej na necie tak samo i nagle taki cos! Zresztą co do jego osoby to jest nieco fałszywy i większośc osób tak o nim mówi . Ale to czego zmierzam . Mam go w tej chwili gdzieś ale jednak rozwaliłabym mu klawiaturę na łbie . Po przeczytaniu jego wpisu zaczęłam się zastanawiać czym sie cechuje pusta osoba ? Po czym mogl mnie tak ocenić ? Może wy mi powiecie?

Gość dziewczyna jak malYna
pewnie takie głupie wpisy jak ten tutaj...:(🖐️

Gość Monika_-_
Jestem tak pusta, że przestrzeń kosmiczna to przy mnie gulasz z kaszą. :classic_cool:

Gość Monika_-_
jestem pusta jak beben maszyny losujacej przed zwolneiniem blokady :classic_cool:

Gość monikoi sama widzisz....
:O :)

Gość Oj ale czemu się
tak oburzasz? Pewnie znał jakieś moniki oprócz ciebie i dlatego :D Bo w sumie wszystkie monisie takie pustaki puszczalskie :D nie dziw się, że piszę monika z małej :D nie zasługujesz na to by pisać twoje imię z dużel litery. Pozdro pusta babo :D

Kazda pusta osoba ma taka mala dziurke w potylicy. Tamtedy dostaje sie powietrze do wnetrza jej czaszki, zeby nie zaczelo walic stechlizna

Gość Madziaaaaaaaaaa
Juz masz odpowiedź na swoje pytanie - puste osoby to takie jakie pisały powyżej... :]