esential 0 Napisano Marzec 1, 2007 Czy ktoras z was ma ten telefon?? Starsznie mi sie podoba i mam zamiar go kupic. Jedyna wade jaka ma (o, ktorej wiem to to, ze ma zaledwie 4 mega pamieci) czy jest mozliwosc ziwekszenia tego? Ile takim razie miesci sie wam np numerow tel. dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Marzec 1, 2007 ja go mam, w sumie niedługo, ale poki co jestem bardzooo zadowolona, duzy wyswietlacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esential 0 Napisano Marzec 1, 2007 przy takiej ilosci pamieci ile miesci Ci sie numerow i czy skrzynka sms\'owa miesi duzo sms\'ow?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Marzec 1, 2007 :)) nawet nie wiem ile sie miesci bo mam go dosc krotko , czekaj spr ile ma pamieci. ale za to jest sliczny :P mam ten złoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esential 0 Napisano Marzec 1, 2007 czy ktos ma cos do powiedzenia na temat tej slicznej nokii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3007 0 Napisano Marzec 1, 2007 jaki kolor najładniejszy?? złoty czy różowy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esential 0 Napisano Marzec 2, 2007 Ile w tym telefonie misci sie sms\'ow i jaka jest pojemnosc kontaktow (numerow)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach