Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie..

Boli mnie....

Polecane posty

Gość boli mnie..

mam okres i boli mnie lewy jajnik jak kaszle i napinam miesnie brzucha. czy myslicie ze to spowodowane jest okresem? czy powinnam isc sie przebadac??

Gość nimmka
a jaki to ból?

Gość boli mnie..
najpierw myslalm ze mnie jelito poprostu boli ale potem sie zorientowalam ze to jajnik. normalnie nie boli tylko jak napne miesnie albo zakaszle. trudno okreslic jaki to bol- do zniesiemia jest

Gość nimmka
a w ktorym dniu okresu jestes?

Gość boli mnie..
poczatek 2-go, tylko ze 1 dzien to malutkie plamki tylko sa, dzis zreszta tez :/

Gość nimmka
o kurcze to rzeczywiscie nieciekawie jest...bo ja jak mam okres to mnie tak cmi w jajniku... i boli mnie krzyz...

Gość timbim
Jesteś pewna że to okres bo raczej wygląda to na coś innego .....Nie masz zapalenia przydatków ? Może lepiej sprawdź dobrze czy teraz przypada miesiączka bo jak nie szoruj do gina....

Gość boli mnie..
oj nimmka nie strasz nmie nawet..

Gość boli mnie..
oj a co to zapalenia przydaktów? od jakis 6 mijesiecy mam tylko plamienia czarnr i skape w ostatnim dniu okresu juz mam normalna krww. bylam ostatnio u gina z czyms innym i nic nie zuwazyla ..

Gość juli1988
ja tez tak mialam bolal mnie jajnik i byl powiekszony...trzeba isc do ginka pio jakies tabl.raczej....-----pozdro.

Gość timbim
No nie wiem, ale zawyczaj pierwsze trzy dni okresu są najsilniejsze krwawienia a skoro czujesz ból i jedynie plamisz to coś mi się to dziwne wydaje..... Ze stanami zapalnymi nie ma żartów, czasami infekcji przydatków możńa sie nabawić od nieleczonego zapalenia pęcherza, objawem jest wtedy ból i gorączka. Nieleczone zapalenie przydatków może powodować niepłodność więc lepiej takich spraw nie lekceważyć. Czy zawsze masz takie skąpe miesiączki ? czy dopiero teraz ? czy zaczełaś właśnie brać pigułki lub zmianiłaś na inny rodzaj ? Odchudzałaś się może drastycznie ostatnio ? To wszystko może mieć wpływ na objawy.

Gość boli mnie..
dziekuje dziewczyny! nie biore tabletek, nie odchudzlam sie, gdy bylam u gina nie wspomnialam o skoapym krwawieniu/ciemno brazowym/ ogolnie mam niedowage. na dodatek teraz jestem przeziebiona.. brr

nie jestes sama:) wazne sa dziewczyny ktore chca pomoc:)pozdrawiam:D

Gość boli mnie..
dobrze. widze, ze musze pojsc do gina znowu. ale to nastepny dyskomfort psychiczny.. :(

ja jeszcze nie bylam nigdy...ale zamierzam niedlugo wybrac sie na 1sza wizyte..bo czuje ze mam grzybice:(

Gość timbim
Nimmka, trzeba o siebie dbać, od tego są lekarze żeby badać się jak coś nas niepokoi.

timbim- wiem...ale boje sie isc...nie moge sie jakos przełamac:(