Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestrachana

Czy trzy testy moga sie mylić?

Polecane posty

Gość Zestrachana

Czy trzy testy moga sie mylić?

raczej nie.. jeszcze zalezy po jakim czasie od ewentualnego zaplodnienia je robilas..

Gość mogą i to jak najbardziej
przykłądem i to bieżącym jest moja kuzynka która planowała z mężem ciąże.Czekała na miesiączkę która jej się ewidentnie spóźniała zrobiłą sobie dwa testy w odstępie kilkudniowym i nie wykazały ciąży.Po zbadaniu krwi okazało się jednak ze ciąża jest.

Gość Zestrachana
Robiłam jeden 21dni po rzekomym zapłodnieniu.A teraz trzy jeden po drugim różnego rodzaju 33dni po rzekomym zapłodnieniu?Czy testy mogą kłamać potrzebuje pewności.Bo okresu nie mam juz 18dni.Co prawda brałam antybiotyki pomiedzy stosunkiem a terminem okresu ktory byc powinien i sie odchudzałam przez 3tygodnie,ale upewniam sie testami.Czy to moze byc wywołane tymi antybiotykami??piszcie,,,

Gość Zestrachana
To juz by był w takim razie 39dzien ciąży czyli ponad piaty tydzień.A ja nie mam zadnych objawów ciążowych to dziwne.....myslicie ze antybiotyki mogly mi opoznic okres??

Zrób test z krwi: beta HCG, nie ma szans na pomyłkę tak jak przy testach domowych. Albo prościej: usg dopochwowe, musi być widać czy jest dziecko czy nie.

Gość Aniołeczek006
Kwiat tuberozy.... gdzie robi sie takie testy krwi.?? Nie ma jakiegos sposobu,ktorym moglabym upewnic sie sama??

Gość truskawka23
sama nie mozesz sie upewnic, domowy sposob to chyba tylko test. teraz musisz zrobic badania, tylko one moga potwierdzic.

Gość Zestrachana
Uwierzylybyscie w wynik tych 3testow na moim miejscu??:>

U mnie 4 testy wychodziły pozytywnie. I wszystkie się pomyliły (szkoda). Badanie robisz w laboratorium, nie wiem czy jest również za darmo. Ja płaciłam 30 złotych :O

Gość truskawka23
chyba lepiej zrobic badania, niz wierzyc testom, one oszukuja, klamia i smieja sie z nas!!