Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość este20

roznica wzrostu miedzy partnerami

Polecane posty

Gość este20

mam probelem zwiazany z roznica wzrostu miedzy mna a chlopakiem. ja mam 158 cm a on jakies 190 ..:( wiem ze gdybym byla wyzsza to na pewno bym chciala z nim byc, ale tak to ja sie krepuje bo mam z tego powodu kompleksy...i to jest powod przez ktory waham sie czy sie angazowac. juz nawet nie chodzi o to ze inni by sie dziwnie patrzeli, ale ze jemu moze to zaczac przeszkadzac albo cos. eeh... to jest welug was duzy problem ? czy moze powinnam to olac i sprobowac? jak byscie postapili na moim miejscu?

Gość drogie dziecko
jeśli jemu to bedzie przeszkadzało, to sie nie zaangażuje i nie stworzycie związku. Chyba odróżnisz, czy traktyuje Cie poważnie, czy chwilowo. Poza tym watpie,aby wzrost byl dla NORMALNEGO faceta wyznacznikiem piekna kobiety. jeśli gość ze względu na wzrost mógłby Cie olac (jeśli, znając go lepiej niz ja, wiesz, że to możliwe) to weź daj sobie spokój z nim

Gość este20
on mowi ze mu na mnie zalezy...

Gość keira1
este cos ci powiem ja poznalam kogos kto ma 197 ja mam 1.65 a wiec roznica jest podobna do waszej. Jeszcze sie nie widzielismy na zywo ale on ma do mnie wkrotce przyjechac. Sama mam wahania bo mysle sobie co powie rodzina, czy nie bedzie krecic nosem , wiem ze to glupie ale gdzies tam w srodku mam takie mysli. Jesli chodzi o niego to tutaj jestem spokojna bo wiem ze jemu to nie przeszkadza , on jeszcze bardziej sie cieszy ze jestem taka malutka . Dziwne ale tak jest

Gość hjgh
podobno roznica wzrostu nie jest dobra przy 69

Gość keira1
a roznica 34 cm jest znosna ?

Gość Bonnie M.
Mój mąż ma 193 cm a ja 158 cm. :) W łózku jest super.... no i czuje sie przy nim bardzo kobieco. :) Nie ma problemów z butami na szpilkach... Mąż żartuje, że jestem tak rozkosznie malutka, że może mnie wszędzie ze sobą zabrać... poprostu schowa mnie do kieszeni. :)

Gość łączę tematy
18:26 ANNNIA Za glupiutka jesteś jeszcze na ziązek jeśli wzrost ma zaważyć na tym czy bedziecie razem 18:27 hjgh duza roznica wzrostu przeszkadza w kilku rzeczach..Najlepsze jest w 69 gdy partnerzy maja jednakowy wzrost.. 18:29 oj tam.... ja mam 162cm a moj facet 187cm i jes OK 18:30 tala Też tak kiedyś miałam...ale niestety nie powiem Ci czy póżniej ta różnica miała na co kolwiek wpływ bo bardzo szybko okazało się , że to kompletny d**ek i nasza znajomość się zakończyła Błyskotki, błyskotki...Zapraszam na całkiem nowego bloga http://niebanalnabizuteria.blox.pl http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5 463759 18:36 andzu wzrost tutaj chyba nei powinien miec nic do rzeczy... pamiętaj - w łóżku i tak wszytsko się wyrównuje Przy okazji ja mam 165cm amój chłopak 185cm i jest ok, zresztą wolę wyższych facetów, ja czasem wspinam się na palce on schyla głowe i jest fajnie szukajmy... a moze znajdziemy

Gość keira1
andzu-> ale jednak 1.85 a 1.97 przy kobiecie 1.65 robi roznice czyz nie? Poza tym ja mialam faceta o tym wzroscie i pamietam ze w tancu niezle musialam sie nagimnastykowac mimo ze mialam szpilki to jednak po tancu bylam wykonczona pa

Gość Dzien dobrydobry wieczor

Gość o co chodzi z tym 69
to jakiś współczynnik czy co ??

Gość to pozycja
:o

Gość a podczas tej pozycji
ile wzrostu powinien mieć facet minimum ??