Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gold lion

mam jeszcze jeden temat ile dziewczyn lubi...

Polecane posty

jak duzo dziewczyn lubi chodzic w rajstopach. czy w ogole dziewczyny czesto chodza w rajstopach jakie sa zalety rajstop i czy sa wygodne pozdrawiam

Gość gdgdgdf
ja nie lubie nosic pod spodniami :D do spodnicy jeszcze zniose ;) A co ci sie tak na pytania zebralo??

Gość analityczyznakoordynowanametod
fuu rajstopy:/

Gość mysl natretna
podnieca Cie to czy co...:o:D

hehe kurcze przeciez rajstopy sa dla kobiet a nie facetow to dlaczego w nich nie lubicie chodzic jakie sa powody??

Gość mysl natretna
a ja lubie w nich chodzic :P:D

Gość analityczyznakoordynowanametod
ja lubie je nosic na glowie.

prosze o powazne odpowiedzi a nie odpowidzi typu dzieci z przedszkola dziekuje

Gość mysl natretna
prosze o powazne odpowiedzi a nie odpowidzi typu dzieci z przedszkola dziekuje>>>a niby Twoje pytanie jest powazne:o

Gość pracapracaazadenpracownikznieg
dokladnie a Twoja autorze jest powazna? ile Ty masz lat?

sa powazne intresuje mnie to. a skoro nie umiesz udzielic normalnej odpowiedzi prosze w ogole nic nie pisz. poza tym to co zwrciles albo as mi uwage to jest czysta literowka ktora ty zapewne robisz non stop pozdrawiam

No bo przeważnie są dłuższe, wyższe niż spodnie. Jak sobie usiądziesz, to widać rajstopki. A robisz jakieś ankiety, czy co? Ja np. przez pewien czas nie mogłam nosić rajstop bez lycry, bo mnie uczuliły. I czułam takie jakby \"rwanie\" na włoskach na nogach, których nie miałam ;)

Gość jestem na nie
precz z rajstopami, to uciemiężenie kobiecych nóg ! :p

Gość fanzlalka
ja niecierpie chodzić w rajstopach..a autor tego forum ma zboczenie zawodowe

fioletowo liliowo polecam rajstopy biodrowki gatty z lycry wtedy nic nie bedzie widac:) tzn nic nie bedzie wychodzic ponad spodnie:) a ktos ie pytal ile mam lat mianowicie mam 22

to malo ktora dziewczyn chodzi w nich echhh w takim razie moda powinna sie zmienic przypominam rajstopy wyszly od ludwika XIV pieknego :)

hehe raczej lepsze sa cieste jasne biodrowki oczywiscie gladkie:) nic nei widac spod spodni hehehehehe

Gość ggggggg
rajstopy nie wylacznie ponczoszki

Gość spodnicamen
Witam wszystkich sympatyków tego forum dyskusyjnego. Jeśli wśród was są są osoby co są za tym aby mężczyzna mógł nosić spódnicę na co dzień przynajmniej w domach. Zapraszam na forum poświęcone mężczyznom w spódnicach i nie chodzi tu o przebieranie się za kobietę. Rejestracja za darmo a i dialog w miłym i ciekawym gronie użytkowników. http://spodnicamen.iq24.pl/ Kontakt z Adminem forum GG: 928930 Zapraszam

Gość jak facet może
z taką powagą wypytywać o damskie rajstopy na damskim forum. Mojego męża jakoś temat damskich rajstop nigdy jak żyje na tym świecie 30 lat nie interesował. Jeśli w ogóle kiedykolwiek temat rajstop go zainteresował to chyba tylko w tym kontekście że jakby je ze mnie zdjąć a nie jakby tu ubrać, bo za pewne jest normalnym facetem takim jak 90% facetów na świecie. Niestety ty nie jesteś normalny. Idź do seksuologa. Zapytaj go co można z tym zrobić. Zastanów się nad sobą i nad swoją normalnością a raczej jej brakiem, ponieważ to się chyba nazywa fetyszyzm albo coś w tym stylu i to jest zboczenie seksualne.