Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojeSerceOszalało24

Co mi jest !? POMOCY !!!! TO B.WAŻNE!

Polecane posty

Gość MojeSerceOszalało24

prosze tylko o szczere i sensowne wypowiedzi ... ostatno kochalam sie z chlopakiem podczas okresu no w sumie byla to juz koncowka , miala byc koncowka... zawsze mam ok 6dni i to juz w sumie byl taki szossty dzien.....ale nei wiedzialam ze bede miala jakis dziwny okres bo wcale sie nie skonczyl mialam pozniej jeszcze ok2,5 dnia..... w sumie trwal ok 8 dni no ale wrescie sie skonczyl moze to jakies hormony czy cos bo dawno nie mialam nikogo......skonczyl mi sie w poniedzialek/wtorek a tu dzis znowu pojawilo sie jakies plamienie.......fakt ze jestem przeziebiona, osłabiona ostatnio duzo ćwicze i na zajeciach i siłownia sauna itd ale to chyba nie bylo by pd tego !? ide do lekarza za ok 2 tyg dopiero wiec do tego czasu POMORZCIE jakos.... dziekuje z gory

Gość MojeSerceOszalało24
napiszcie cos to dla mni b wazne a przez te 2 tyg nie wytrzymam w takim stresie :(

Gość madle22
specjalisty tu nie znajdziesz żeby dał Ci odpowiedź. Hmm, czytałam że czasem od zbytniego wysiłku fizycznego mogą wystąpić zaburzenia hormonalne... Może tak jest u Ciebie i stąd to plamienie.

Gość MojeSerceOszalało24
ala ja b duzo trenuje i nigdy mi sie tak nie zdarzyło :( Boze zeby tylko nie zadna ciaza .... ale mialam okres w sumie wtedy wiec male prawdopodobienstwo i prezerwatywa byla... umieram teraz se strachu :(

Gość MojeSerceOszalało24
???????????

Gość hjdgEHJD
po co do lekarza odrazu idz kup wozeczek spioszki i pieluchy!

Gość w stesie
he wiesz co jestes w podobnej sytuacji jak ja kochalam sie z chlopakiem jak mialam koniec miesiaczki jakos jeden dzien juz nie lecialo i nagle za pare godz zaczelo leciec ciurkiem i obliczywszy skonczyl sie mi po 12 dniach ze stachu poszlam do lekarza ale on powiedzial ze to hormony i przepisal mi tabletki