Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planuję

życie w pojedynkę

Polecane posty

Gość planuję

poprzyjcie mnie w moim planie albo odradzcie 🌻

zycie w pojedynke moim zdaniem jest smutne :( ale to zalezy czy chodzi Ci o calkowita samotnosc czy z partnerem tzw. dochodzacym ale bez slubu?

Gość planuję
nie wiem...nie czuję po prostu konieczności zrobienia w swoim zyciu miejsca dla mężczyzny

Gość planuję
zastanawiam się czy coś takiego tzn.zycie bez mężczyny przy boku nie okaże się zgubne dla mojej psychiki

to trudno sie nawet nad tym zastanawiac, bo z gory wiadomo jak bedzie.Moze i to jest dobre na krotka mete, ale na dluzsza nie sadze, ze wytrzymasz bez faceta i dasz rade.Na kazdym kroku jest potrzebny ktos obok i jest to mile :) Pewnie,ze sa kobiety,ktore daja sobie rade bez mezczyzny,swietnie sobie w zyciu radza,ale po przyjsciu do domu,nie ma sie do kogo przytulic,do kogo wyzalic,przed kims wyplakac i zjesc z kims kolacje na pocieszenie...PRZEMYSL TO :)

Gość planuję
olivia--> a jaki ja mam wpływa na to, czy poznam normalnego faceta czy jak do tej pory samych nieudacznikow albo cwane gapy?

Gość planuję
poza tym nie mam czasu dla mężczyzny :(, bo nie mam czasu dla siebie... :(:(

ja uwazam, ze 50% przeznaczenie a 50% sama musisz szczesciu pomoc :) najczesciej jest tak, ze spada to na nas jak grom z jasnego nieba i u Ciebie pewnie tez tak bedzie az kiedys usiadziesz i odkryjesz \"To TEN\" ;)

Gość planuję
ta....raz już spadło...:o...faktycznie, grom to to był....:o:/ niestety nie miałam szczęścia...

widocznie ten grom to byla pomylka, to nie bylo to :o Daj spokoj i nie mysl o tym, bo na sile nic nie zrobisz :) zobaczysz, ze bedzie taki, ktory bedzie o Ciebie zabiegal a Ty pozniej pomyslisz, ale bylam glupia, ze chcialam byc samotna ;) 🖐️

Gość pani fionka *******
Nic na siłe ...nie możemy ci niczego sugerować ,bo życie singla ,czy bycie z kims ma swoje plusy i minusy...:)

Gość no coz........
Olivio, a czy sa jeszcze tacy faceci, ktorzy zabiegaja i dziewczyne?? Chyba dzisiaj juz rzadko to sie zdaza, sa zbyt wygodni

Gość pani fionka *******
po prostu jeszcze nie twój czas .... Moja przyjaciółka zdeklarowana singielka zarzekała sie faceta ,dzieci i rodziny !!!absolutnie nie i nie!!!:) jakież było moje zdziwienie ,kiedy dostałam zaproszenie na ślub ,a ona już nie młódka .... po prostu przyszedł ten czas...z toba będzie podobnie...:)

Gość planuję
pani fionka******>>>> no wiesz, ja tez niby juz nie młódka, wg niektórych to nawet stara panna... ale mi to wisi co móią niektórzy..

Gość pani fionka *******
STARA PANNA to już w lamusie ona jak wychodziła za faceta miała 34 latka i co ty na to.....

Gość pani fionka *******
ja też nie pierwszej mlodości byłam jak ślub brałam ale nie robiłam nic na siłe ....po prostu spotkałam faceta ...faceta a nie gówniarza ! stanowimy fajną rodzinę już 7 lat 🌼

Gość planuję
no to ja tez niedlugo będę mieć 34latka i co Ty na to??

Gość pani fionka *******
ale to musisz wiedziec na 100% ze to ten ... my po 3 m-cach zareczyny po roku ślub po 2 latach synek -uroki póżnego macierzyństwa ale wierz mi to najpiękniejsza rzecz dla kobiety

Gość pani fionka *******
a ja na to ,ze mam 42 lata kochana ale przysiegam ,ze czuje sie na góra 30 i ponoć tak wyglądam...:) :)

Gość pani fionka *******
no i co zdziwiona jesteś :)

Gość planuję
nie, nie jestem zdziwiona...ciesze się z Twojego szczęścia, bo takie przyklady dają nadzieję innym osobom ..:)🌻

Gość pani fionka *******
z całego serca zycze ci abys była otwarta na ludzi i świat to górnolotne ale prawdziwe! po prostu bierz z życia całymi garściami i miej głowe na karku i nigdy nie oszukuj sama siebie ,jest jeszcze sporo facetów na tym swiecie ,którze zamykają sie na cyniczne i zgrywające luz kobiety ale na pewno wyłowisz dla siebie jakąś porłe ....będzie dobrze ,ale miej oczy otwarte aby jej nie przegapić ...:) trzymaj się ...i dobranoc...🌻

Gość Dlaczego nie...
O przepraszam! Starałem się jak mogłem,pielęgnowałem nasze małżeństwo,a w dowód wdzięczności dostałem kopa!! Moje miejsce zajął maczo w fajnych ciuszkach i jedynie czego dokonał to rozbił rodzinę!Mineło już 6 lat jak nie jesteśmy razem,a moja była teraz mówi mi jak bardzo mnie kocha i jaki popełniła błąd. Teraz mnie to gila i zastanawiam się jak sprostać kobietom,bo jak facet im się oddaje to go nie szanują....

Gość pani fionka *******
ludzie a dlaczego wy ze soba nie rozmawiacie ,kurcze jak do tego doszło ,przeciez musiałes cos zauważyć ....:Otakie sytuacje nie zdarzają się nagle!!!!

Gość planuję
widzisz pani fionko..znow cwana gapa się przyplatała...:o

Gość pani fionka *******
racja i tym bardziej jestem za tym że małżeństwa powinno sie zawierać w póżniejszym ,rozumnym wieku...:(

Gość pani fionka *******
wtedy trwa tzw.normalne życie a nie oglądanie się za jakimś macho:O ,który wiadomo ,że i tak pójdzie w cholere predzej czy póżniej....

Gość pani fionka *******
dobranoc i przemyśl sobie to wszystko....naprawde warto :)

Gość dasd
lepiej w pojedynke niz z kims z rozsądku dla samego "bycia z kimś"