Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 planuj臋

偶ycie w pojedynk臋

Polecane posty

Go艣膰 planuj臋
pani fionka -->dobranoc ;) i mi艂ych sn贸w!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dlaczego nie...
Nie jestem gap膮 i by艂em dojrza艂ym 28 letnim facetem zawieraj膮c zwi膮zek ma艂偶e艅ski! Mam teraz 38 i wiedz,偶e mog臋 ju偶 co艣 powiedzie膰 na ten temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt nie m贸wi ze
akurat ty jest艣 gapa !!O matko czy艣 ty cz艂owieku nic nie zrozumia艂 ? Chodzi o to ,ze babka nie ma ochoty z nikim by膰 a to 偶e ciebie zostawi艂a .. powiem tylko,nigdy nie ma winy po jednej stronie albo bardzo rzadko, nie g艂upi wymy艣li艂 dialog dwojga ludzi i rodziny w og贸le! przecie偶 tak sie nie sta艂o bez przyczyny,a mo偶e przesta艂a cie obchodzi膰 ,mo偶e po pracy jak zwykle telewizor,kapcie gazeta a s艂u偶ba ugotuje ,posprz膮ta ,wypierze ..ech ma艂o jest facet贸w kt贸rzy staraja sie nawet po 艣lubie ,ja mam to szcze艣cie,ze m贸j m膮偶 taki jest.Mi艂o艣膰 zauroczenioe ,to wszystko mamy ju偶 za sob膮 ale tworzymy jedn膮 rodzine i potrafimy ze soba rozmawia膰 ,po pewnym czasie to przeradza sie w co艣 dojrzalszego ,po prostu g艂臋boka przyja偶艅 czy dojrza艂a mi艂o艣膰 -jak zwa艂 tak zwa艂 ale w zwi膮zku musimy szanowa膰 drug膮 strone i to nie podlega dyskusji,wyja艣niac jakies g艂upie w膮tpliwo艣ci bo potem sprawy sie nawarstwiaj膮 i z czasem nabieraja ogromnych rozmiar贸w :( zawsze wyci膮ga膰 trzeba do siebie r臋k臋 i nie wa偶ne kto zawini艂. Je偶eli tworzy sie rodzin臋 to trzeba ca艂y czas o nia zabiega膰 bo inaczej znudzimy sie sami soba.My艣le drogi panie ,偶e jeszcze ciebie te偶 spotka szcz臋艣liwa gwiazdka ,偶ycz臋 ci abys zazna艂 tyle szcze艣cia w 偶yciu co ja :)馃尰

Udost臋pnij ten post

Do nikt nie mowi ze ...= popieram Twoja wypowiedz w 100% dialog, wzajemne poszanowanie i zrozumienie sa najwazniejsze dla trwalosci zwiazku :) I jeszcze mala kwestia co do znalezienia porzadnego faceta, ze czasem warto obnizyc \"loty\", spojrzec na kogos z innej strony, zyczliwiej i dostrzec w kims cos, czego nie widzialo sie do tej pory.Niektorzy tak mowia, ze szczescie jest zawsze na wyciagniecie reki, tylko sie go nie dostrzega w pore :)

Udost臋pnij ten post