Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edynka

prezent rocznicowy dla mezczyzny

Polecane posty

Kochane!! Niedlugo obchodze 2 rocznice zwiazku (jeszcze nie malzenskiego;) Jako prezent moj mezczyzna dostal juz ode mie portfel, ksiazki, ktore lubi, zestaw kosmetykow... a tym razem, jak nigdy - zupelna PUSTKA W GLOWIE!! Nie mam zielonego pojecia, co by Mu ofiarowac, zeby sprawic Mu radosc. Macie moze jakies uniwersalne, sprawdzone pomysly? Moze trafi sie jakis dobry duszek, ktory mi podpowie cos niebanalnego :) Pozdrawiam!

Gość Kikulec
A może jakiś romantyczny wieczór, miła sceneria i to co lubi najbardziej... Dodatkiem może być jakiś mały prezencik wspólna fotka czy może po prostu coś słodkiego... Ważne by dac mu oś więcej... To o czym marzy!

Gość ja na 2 rocznice nasza
bycia razem kupilam mu taka ladna bielizne i kostki do gry z kamasutra;)

Gość ja na 2 rocznice nasza
a z racji tego ze w naszym zwiazku on pracuje to on zaprasza mnie w takie dni do kina/kolacje

Wbij na superfoto, mają w ofercie fotokalendarze i fotoksiążki. Ta druga opcja może być fajnym pomysłem jeśli chodzi o prezent na rocznicę - wybierasz ulubione foty, dodajesz swoje komentarze, oni to ładnie oprawiają i przysyłają gotowe :) Sentymentalny prezencik, moim zdaniem fajna pamiątka.