Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......Artur.......

POSTINOR DUO

Polecane posty

Gość ......Artur.......

zrobiłem nowy temat bo tamtego już się czytać nie da.... od pewnego czasu chyba jakiś małolat bawi się na forum........ forum to i ten wątek został stworzony żeby pomagać młodym osobom ... nie tylko kobietom. Sam uzyskałem wiele wsparcia na tym forum. Ludzie pomagajmy sobie ! , z dyskusji o temacie postinor zrobiło się chyba forum dla trzynastolatek które nauczyły się obsługiwać kompem i wyzywają prawie wszystkich ..... tu wchodzą i szukają pomocy ludzie którzy w tym momencie przeżywają jedne z cięższych chwil w życiu......

Gość truskawka23
czesc. postinor duo- 2 razy w zyciu bralam te tabletki, ciesze sie bardzo ze cos takiego istnieje!!!

Gość na pewno postinor
jest dosc dobra ewentualnoscia w razie "wypadku" jednak pamietajcie trzeba troszke z głową wspołzyc i odpowiednio sie starac zabezpieczyc poniewaz taka dawka hormonu nie działa obojetnie na organizm kobiety= i nie mozna sie nim bawic i uzywac go za czesto.

Gość ......Artur.......
u mnie było tak.: z moją dziewczyną współżyliśmy 29 grudnia..... wpdaka :( < tylko ,że nie doszło do wytrysku... także prawdopodobieństwo ,że mogła zajsć w ciąże było... w sumie nie duże ale zawsze jakieś na drugi dzień moje słońce zażyło postinor. po 7 dostała krwawienie a poi miesiącu od krwawienia normalny okres...... dalej trochę się denerwujemy ale myślimy ,że tym razem się udało :( ale nikomu nie życzę takiej sytuacji :(

Gość a to znaczy ze gumka pękła

Gość Taka Diffrent
Polecam lek przy wpadce. 2 razy go zazylam - skuteczny baaardzo. Naprawde nie macie co sie obawiac. Ja tez mam teraz olbrzymi problem, tyle ze na lek juz za pozno :( .... za mloda jestem na mame, stanowczo za mloda. ... Kraza mi mysli samobojcze - bywa :(

Gość no i dodam
że nazywam sie salmah - to dla tych lasek co wiedzą o mnie więcej

Gość ale przeciez
postinor jest abortywny.

Gość no i dodam
zaczerniłbym sie ale już nie mogę bo jestem czarny jako S....h, no kilka słow o mnie: mam problem, chciałabym być autorytetem dla mas, dla pospólstwa, dla was moje drogie dupczoszki, ale moherowe berety mnie prześladują

Gość no i dodam
handluje tym gdzie się da, ale trzeba sie natrudzić żeby zarobić...

Gość no i dodam
Pierwszy raz zażyłam jak mialam 9 lat, dziewuchy, to działa!!! teraz jestem wolnotariuszką, chcę ratować innych!

Gość ...........Artur........
Kurwa mać co tu zrobić teraz. NO OŻESZ KURWA MAĆ!mohery nas znalazły! spierdalamy!!bo nas zjedzą

jeszcze was zgubimy, nie bójcie sie, podszyjemy sie teraz pod inny topik

i nie robcie se jaj bo tu ludzie problemy mają! moja panna wczoraj się zakleszczyła i pogotowie sąsiad wzywał. to sie pochwica nazywa- kto jeszcze tak miał? wpisujcie!

noo nie wierzę tylko nam sie to zdarzyło?

Mieliśmy ciężką chwile ...najcięższą w naszym życiu. Członek mnie boli do tej pory a ona ....biedactwo leży w szpitalu

Gość czikita małpusia
my też tak mieliśmy! od tamtej pory mój chłopak się nie chce kochać, a minęło sporo czasu. Ja aż tak pokiereszowana nie byłam (hehe- lubie ostrą jazdę)

Gość .....Artur.....
kurcze a namawiałem ję tego dnia na anal sex i nie chciała (a zwykle sie godzi) kobietki czasem tak mają bo ja uważam że anal sex to najlepsza metoda antykoncepcyjna a tak boli mnie bardzo

Gość ....Artur...
znów się ktoś podszywa pod nici.... chyba już z tej kafeterii nic nie będzie ;(