Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =Nimfa=

CZY ON ZAUWAZA ZMIANY W WASZYM WYGLĄDZIE?

Polecane posty

Gość =Nimfa=

zmiane fryzury, nowy ciuszek itp? Czy byłyście na Niego złe gdy nie zauważył?Jaka to była zmiana?

jak kupuje nowa bielizne to oczywiscie ze zauwaza:D:D z ciuszkow tak samo;) a fryzury nawet nie zmienialam ale chyba to zrobie :D ciekawe czy zobaczy zmiany....:D

Gość zauważa*****
owszem,.jak założe maske gazową i zgole brwi...:O

Gość =Nimfa=
Zawsze zauwazał, ale ostatnio nie zwrocił uwagi na moja nową fryzurę:( Dosłownie wszyscy zauważyli tylko nie on:( Ale co tam ważne ze dostalam mile komplementy od kolegow ;)

Nimfa to upomniej sie mu ze masz nowego fryza;) wtedy pewnie powie ci ze jest super :D ja sie wlasnie troszke boje zciać wloski bo nie wiem czy mu sie spodoba :(

On wyjechał na 2 tygodnie, jak wrocil pytal sie jak bylo co robilam itd. Minelo juz sporo czasu to na koniec dodalam \"aha no i bylam jeszcze u fryzjera\". Widzialam ze zrobilo mi sie glupio :D kazał mi wstać, pokazać się i powiedzial \"no ładnie,podoba mi sie\" Szkoda tylko ze sam nie zauważył. Fakt ze na dlugość wiele ich nie skracalam,za to mocno pocieniowalam (to tak na marginesie) :)

aha spoko:) a ja tez wlasnie nie chce skracac ich zbyt duzo tylko bardzo pocieniowac bo mam malo wlosow i chce aby troszke wygladaly na gęściejsze....myśle ze po takim czymś zauważy różnice :D:D

Gość maaarttttaaaa
Ja sobie ostatnio kupiłam nowa bluzke, poprostu sliiczna. Ubralam ja, i cala szczesliwa pobieglam do mojefo faceta czekajac jak cos powie na jej temat. A ten ani be ani me :( Popsul; mi humor na caly dzien :/

Gość jak wyglądasz dobrze
to co tu komentować?

przeciez dobrze by bylo gdyby powiedzial ze wygladasz sexi czy cos w tym stylu....przynajmniej widzisz ze zauwaza w tobie zmiany ;)

Gość przemawia przez
was próżność. :( Będę się modlić za wasze grzech

Gość polipol
Tak, kazda zmiane Ostatnio zrobilam henne rzes, rano mnie spytal- czemu nie zmywam makijazu :D

Gość moj zauwaza
i uwielbia krytykowac a jak cos jest ok to po prostu milczy zajefajny komplement co .

Gość mój zauważą wszystko
nawet moje dodatkowe kg.jak sie pojawia ,ale jak chudne to udaje że nie...i zrozum tu faceta

Gość marioola
pamietajcie ze nadmierna spostrzegawczosc do obusieczny miecz;)

Gość to głupie
ze uzalezniace swoja dobre samopoczucie od kilku zdan faceta wypowiedzianych lub nie!! a przeciez to wy jestescie najwazniejsze i wasze zdanie.Pewnie ze to boli jak sie nie jest wogole chwalonym, ale trzeba do wszystkiego miec dystans..Jak widze ze fajnie mi w czyms no to super- potrafie sama docenic swoje działania:) nie potrzebuje zachwytow mojego faceta:)

Gość dokladnie jak pisze wyzej
ubierasz sie dla siebie, to Ty masz sie dobrze czuc a nie wszystko dla faceta:O dajze spokoj dziewczyno🖐️