Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Diffrent

ciaza?

Polecane posty

Gość Taka Diffrent

Kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia. ... Wyszedl ze mnie kiedy czul, ze sie spusci .... kiedy wyjal zauwazylam na jego czlonku biala wydzieline - chyba plyny przedwytryskowe, na pewno to nie byl wytrysk, bo wiem jak to jest jak sie spusci ... Czy jest ryzyko, ze cos sie dostalo wewnatrz? .... Kolejna sprawa jest to, iz jeszcze wczesniej jak sie kochalismy, rowniez bez zabezpieczenia ... wyszedl ze mnie kiedy akurat sie spuscil na zewnatrz ... jest pewien iz w srodku nie. Czy mam byc pewna , ze nic sie nie stanie, ze nie zajde w ciaze ... Blagam o odpowiedz, bardzo sie martwie. Aporpo's mam nieregularne miesiaczki i nie jestem w stanie powiedziec, kiedy nastepna - jakos teraz :( ... Prosze nie piszcie zlosliwych odpowiedzi. Nigdy wiecej sexu bez zabezpieczenia!! PROSZE POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bosko
zobaczysz za 9 m-cy :O

Gość bosko
to co z niego wylazło to tzw.kropelkowanie może sie zdarzyc że zawierały plemniki...

Gość bosko
kupcie lepiej dobre gumki!!!

Gość Taka Diffrent
Nie dolujcie mnie :( ... Nie mam zadnych objawow. Wspolzylam z chlopakiem 24.02 - zadnych objawow. Wydzielina normalna, jakby przed-miesiaczkowa i dziwny zapach - jak zawsze przed miesiaczka. Jednak boje sie czy nic rzeczywiscie nie spowoduje zajascia w ciaze. Moze to dzicinne i glupie - ale kraza mi mysli samobojcze ... nie chodzi tu tylko o ta "wpadke" ... ale mam olbrzymia depresje - lecz to juz odrebny temat. Nie chce byc mama. :( Przeciez tak marze o innej przyszlosci - najpierw kariera etc :( ... Czemu o tym wczesniej ni epomyslalam. :( Prosze ... powiedzcie - czy moglo cos byc w tych plynach przedwytryskowych. Chlopak mnie upewnia, ze w srodku na pewno sie nie spuscil. Ja jednak nie wiem ... :(

A zazwyczaj ile dni trwa Twoj cykl, mimo,ze jest nieregularny i w ktorym dniu cyklu to robilas?? Byly to Twoje dni plodne?? Hmm....jezeli plodne to wedlug mnie ryzyko jest troszke wieksze, ale nie wiem ... trudno powiedziec. Moze mierzysz temperature, albo sprawdzasz objawy sluzu??

Gość brązowe oczęta
Dżisoooooosssss, to znowu ty... nieładnie

Gość brązowe oczęta
Że niby Taka Diffrent...

Gość brązowe oczęta
To nie jest jedyny jej topik o domniemanej ciąży.. Jansee to nie było nic osobistego do ciebie

Gość hbrtbhrfgb
jakaś ty głupia

brazowe oczeta wlasnie czytam to co ta osoba wypisuje na swoim drugim topicu i wiesz..... troche mi to pachnie prowokacja ,pociela sie i brala tabletki nasenne i teraz zamiast isc do swojego psychiatry (bo sadze ze jest pod jakas opieka) to pisze o swojej ciazy na tym forum......hmmm.....

Gość brązowe oczęta
ano... zawsze mówię że gdyby za głupotę dawali skrzydełka, to większośc ludzi latałaby jak jaskółki.

niestety też mi się zdaje że to któraś z tych propnujących na okragło postinor- pustych panienek robi sobie głupie żarty

Gość Taka Diffrent
Szkoda ... szkoda, ze nie wierzycie. No nic ... ja nie wskoram. Licze na sama siebie. Dzieki .... za probe pomocy ;/

Gość nanana178
diffrent i co????????????????wlasnie przegladam tematy i wpadlam na twoj jestem w inentycznej sytuacji!!!!!napisz prosze dostalas okres????