Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator molokos

dlaczego fajne dziewczyny sa same a te puste maja facetow?

Polecane posty

Gość obserwator molokos

oczywiscie nie uogolniam bo zgadzam sie, ze inteligentne, mile kobiet sa w zwiazkach ale i tez obserwuje sie typowe pustaczki, kobiety ktore by ci wydrapaly oko za lepszy ciuch lub wieksze powodzenie. Te ladne, fajne, naturalne, skromne dziewczy sa same! A wystarczy wyjsc z domu aby zauwazyc , ze te najbardziej krzykliwe maja na peczki adoratorow!!! od czego to zalezy?

Gość w.....a
bo faceci w większosci są puści, a swój ciągnie do swego..

Gość te puste
są łatwiejsze w obsłudze tzn mniej trzeba sie wysilać, wystarczy trochę kasy :p

Gość ja też chcę
bo jesteśmy raczej mało spostrzegawczy i tylko wyraźne, umiejące się pokazać i zaznaczyć własną obecność kobiety widzimy:)

Gość silownia
bo kto zrozumie facetow

Gość bo mozesz sobie
siedzieć w koncie do końca życia to wtedy nikt cię nie zauważy. Bo o takie ci tu chodzi...

Gość to prawda
potrafia takze odbic innej faceta byle na noc aby pokazac ze sa lepsze!!!! Chodzilam keidys do klubu jednego i znajoma pokazala mi pewna panne. Powiedziala, ze ona co miesiac ma nowego i z kazdym spi. Hmmm smialam sie na poczatku ale rzeczywiscie co jakis cza s zinnym sie.....(prowadzala?). I co najsmiesniejsze raz nawet zwiazala sie z bardzo fajnym facetem!!! Wcale do niej nie pasowal. Oczywiscie po jakims czasie znowu miala innego. ja bym na jej miejscu wstydzila sie pokazywac wklubie a nie jest to jakies miejsce bez klasy, calkiem dobry lokal. Podobno nadal tam sie pojawia i o zgrozo wyrywa nowe okazy. Powiem, ze robila to profesjonalnie. Spojrzenia, ruchy w tancu, wszystko aby zdobyc zainteresowanie i coz zawsze miala wziecie chcoiaz nie byla super piekna.

Gość jak jesteś kobietą
to możesz ocenić tylko co jest fajne dla kobiet :) A może nawet bardziej zawęzić, możesz ocenić co jest fajne dla ciebie. Reszta to spekulacje :classic_cool:

tak jest zawsz.mi kazdy powtarza ze jestem fajna inteligentna i takie tam i jestem sama.dobija mnie to,,,,,,

Gość ffd
chodz do mnie tez jestem sam

Gość a co ma ci powiedzieć
- nie podobasz mi się albo - nie podobają mi się twoje poglądy i w życiu nie chciał bym mieć dziewczyny z takim zdaniem

Faceci boja sie inteligentnych kobiet, zeby nie wyjść na głupich wola idiotki aby błyszczeć!!!!!!!!!!!!!!

Gość a skad wiesz ze one sa puste
jak to mowia, grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne tam, gdzie chca, jak siedzisz w domu i trzymasz wianek, wiernosc, dobry humnor i cala siebie dla tego jedynego to mozesz sie niedoczekac, zycie to nie bajka, trzeba z niego brac co sie chce, a nie czekac na smierc spelniajac oczekiwania spoleczenstwa.

Gość kalluttka
Hmy do (to prawda) to chyba nie o to do konca chodziło. Wydaje mi sie że jeśli dziewczyna co jakis czas jest z innym meżczyzną to jest to jej indywidualna sprawa, a jeśli ktos zazdosci to cóż "żal mu dupe ściska". Co do natury pytania to owszem tak jak kobiety są głupie tak meżczyźni czasami aż mnie znóg zwalają-sorki za słówko. Ja sama mam problem z niby koleżaneczkami od dawana dawna czyli momentu kiedy obie płcie zaczynaja się sobą interesować. Należe do grona przystojnych kobiet i przez to inne oczy by mi wydrapały, tylko jest jeden mały haczyk one mogły tylko sie bardziej pomalować czy wystroić,ale ze by tak dały cos z siebie troszkę mózdźku to niestety :( Dla tego miałam problem z dopasowaniem do siebie mężczynę-znalezieniem

to nie temat o grzeczności tylko inteligencji i głupocie to dwa rożne watki!!!!!

wbrew pozorom moj wpis dotyczy tego samego, znam cale mnostwo milo usmiechajacych sie szarych myszy nierozumiejacych dlaczego latwiej blacharze z zawodowki znalezc faceta niz im, a to bardzo proste, moze wy sie uwazacie za super laski ale widac jestescie malo interesujace dla plci przeciwnej, wiadomo, ze czytanie dziel filozofow w oryginale w milosci nie ma zbyt duzego znaczenia.

Gość kalluttka
Majtusia poprostu ktoś kto napisał o wyglądzie -to ten z super inteligencją,pozdrawiam cieplutko

Gość kalluttka
Hmmyy??Jak zaznaczyłam miała problem z dopasowaniem do siebie mezczyzny czyli w przetłumaczeniu na Polski, wybierałam tego który potrafił mi dorównać

Wiesz z wygladu ponoć nic mi nie brakuje!!!!! A że mam w głowi poukładane to juz nie moj problem:):):):

Gość ja też chcę
jak widać trochę jednak Twój

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
"czytanie dziel filozofow w oryginale w milosci nie ma zbyt duzego znaczenia" mylisz dziecko miłość z bzykankiem

Gość kalluttka
Wiesz majtusia jak skończyłam szkołę średnia to miałam powiedzmy pogaduchy z ludźmi z kilku roczników i chłopcy-wtedy, powiedzieli mi że duzo z nich chciało się ze mna umówić ale sie bało, bo jak to stwierdzili z ładną dziewczną to można sie szybko umówic ale z ładną i intelignetną-to czują strach, może to samo jest u ciebie:)

/ssssssssssssssssssssssssssssss "czytanie dziel filozofow w oryginale w milosci nie ma zbyt duzego znaczenia" mylisz dziecko miłość z bzykankiem/ a ty nie znasz pojecia inteligencji emocjonalnej, w budowaniu relacji z ludzmi znajomosc matematyki i dobre oceny na studiach nie pomoga.

Gość kalluttka
"a ty nie znasz pojecia inteligencji emocjonalnej, w budowaniu relacji z ludzmi znajomosc matematyki i dobre oceny na studiach nie pomoga." A ty co psychologia studia czy mama psycholog?

nie trzeba byc psychologiem zeby znac pojecie IE, tak samo jak nie trzeba byc mila, grzeczna i inteligentna zeby byc kochana.

Gość kittkkaaa
Oczywiscie masz rację, a zapytałam od tak? ja powiedzmy sporo sie przejechałam na tych niby koleżankach i jakos kobietom nie potrafie ufać chociaż nie tyczy sie to płci

Gość kalluttka
Jakiś inny nik mi wyskoczył miało być kalluttka