Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator molokos

dlaczego fajne dziewczyny sa same a te puste maja facetow?

Polecane posty

Gość kalluttka
wiem ze nie trzeba byc miłym i inteligentnym tylko czasami boli w środku jak widać super meżczyznę inteligentnego i ma powiedzmy głupiutką żonke albo na odwrót super inteligenta i ładna dziewczna a partner, ...no ale ja wtedy mówie sobie że widocznie takich osób im brakuje wiec niech każdy bierze dla siebie tego kogo pragnie

Gość ludzie sa ze soba
aby byc szczesliwymi, najlepiej nie interesowac sie za bardzo innymi, ale szukac wlasnego szczescia. Kazdy szuka w zyciu czegos innego, nie ma schematow. Poza tym od posiadania faceta do stworzenia wartosciowego zwiazku daleka droga.

Gość jak ja nie lubie
dziewczyn ktore uwazaja, ze faceci do nich nie podchodza ani ich nie podrywaja bo sie ich boja, bo niby sa takie ladne i inteligentne i to ich odstrasza:O dziewczyny spojrzcie prawdzie w oczy, jakbyscie sie podobaly naprawde jakiemus fajnemu facetowi i jeszcze by wiedzial ze nie macie chlopaka, to zapewniam Was cos by zrobil w Waszym kierunku:)

Gość trochę offtopic
Jak ja nie cierpię określenia 'niegrzeczne dziewczynki'! I jeszcze że 'idą tam gdzie chcą' - normalnie takie to infantylne, że się rzygać chce, a niektórzy poważnie traktują te poradnikowe bzdety :o dziękuję za uwagę