Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Diffrent

Samobojstwo - bo ciaza?BLAGAM POZCIE!

Polecane posty

Gość fanzlalka
JESZCZE JEDNA BEZMYŚLNA GŁUPIA MAŁA KURWA

Gość Taka Diffrent
No racja - wiedzialam. Ale to zazwyczaj chlopak moj martwil sie o zabezpieczeniach, ja nie pomyslalam. :( .. Fakt faktem - moja wina

Gość bereniczka KC
nie przeginaj - ja zaszłam w ciążę w Twoim wieku i dziecko ma sie dobrze.. ale w ciąży nie jesteś na 90%. nie przeżywaj za wczasu.

Gość enoooooniiiieeeeeee
tylko czemu tak zatytułowałaś topik ty sie pewnie nie zabijesz ale inna małolata przeczyta sam nagłówek i sie zabiJE MOZESZ MIEĆ TERAZ NA SUMIENIU ZYCIE INNEJ GÓWNIARY ZNAM TAKIE PRZYPADKI

Gość brązowe oczęta
Fakt,wstyd pójśc po prezerwatywy, ale już nie wstyd pisać głupoty na kafe... Echh

Gość enoooooniiiieeeeeee
TO PODŁE CO ROBISZ

Gość Taka Diffrent
.. Moze nie uwierzycie. Dwa lata temu przezylam cos strasznego (nvm co) .. pocielam sie i nafaszerowalam tabletkami nasennymi. Wyladowalam w szpitalu - 6 dni spiaczki ... fatalnie. Beznadzieja. Jednak mialam nieciekawa przeszlosc. Teraz wcale nielepiej!

Gość Taka Ktosia
Kochanie, Trudno ... stało się , nie pomyślałaś... zdarza się :( Zwykle na błedach człowiek się uczy a i to nie zawsze :( Teraz najważniejsze żebyś się nie stresowała bo po co ?? Już nie odwrócisz tego co było a tylko zdrowie sobie zmarnujesz ...Zrób test za kilka dni - może Cie uspokoi i postaraj się pomyśleć nasptępnym razem... Trzymam za Ciebie kciuki! Będzie dobrze - zobaczysz :)

Gość Taka Diffrent
No fakt ... dzieki za pomoc. Czuje sie lepiej !! Przeciez wiem, ze to moja wina! WIEM ... :( Nie cofne czasu, choc bym chciala

Gość enoooooniiiieeeeeee
DLACZEGO PROWOKUJESZ LUDZI BY SIE ZABIJALI, NIE MOGŁAŚ INACZEJ ZATYTUŁOWAĆ NA MŁODYCH LUDZI COS TAKIEGO DZIAŁA JAK MOTOR DO DZIAŁANIA TY SIE NIE ZABIJESZ - A KTOŚ INNY MOZE NIC TU PISAŁ NIE BĘDZIE A ZROBI TO EGOISTKA

Gość Taka Diffrent
Tak racja ... zdarza sie . ALE KONSEKWENCJE PONOSI SIE CZASEM PRZEZ CAAALE ZYCIE :( ... Ehh

Gość bereniczka KC
to też Twoje?::dot. postinor duo Taka Diffrent Polecam lek przy wpadce. 2 razy go zazylam - skuteczny baaardzo. Naprawde nie macie co sie obawiac. Ja tez mam teraz olbrzymi problem, tyle ze na lek juz za pozno .... za mloda jestem na mame, stanowczo za mloda. ... Kraza mi mysli samobojcze - bywa to już dwa razybyłaś w sytuacji ryzyka ciąży i znowu to samo?? jesssssiiiuuu! ty masz wodę zamiast mózgu!

Gość Taka Diffrent
Moze Ty jestes egoistka? W tym przypadku ja jestem altruistka! I powiem Ci, ze nie znasz mnie, wiec nie oceniaj ludzi pochopnie, bo nie wiesz na co ich stac. I wcale nie prosilam Cie o krytykowanie moich bledow. Wystarczylo raz. -ROZUMIEM. naprawde!

Gość Taka Diffrent
Nie ... ale to byl lęk przez ciążą. Nazwijmy to tak .

Gość WIDAĆ ZARAZATU DOTARŁA
TO WSZYSTKO TO SPRAWKA SALMYH OLUŚŚS I TEJ CO TU BYŁA ZACZERNIONA

Gość bereniczka KC
nie wróżę ci dobrej przyszłości z taki podejściem - patologiczna matka polka z ciebie bedzie z 5 dzieci

Gość bereniczka KC
a jeszcze bardziej skłaniam sie ku stwierdzeniu ze topik to zwykła ściema i służy jedynie reklamie tego specyfiku.

Gość fanzlalka
ZAL MI CIE NAPRAWDE POWINNAŚ PORADZIC SIE SWOICH NAJBLIŻSZYCH KOLEZANKI PRZYJACIÓKI ANIE OBCYCH BAB.. TY MASZ PROBLEM SAMA ZE SOBA

Gość Taka Diffrent
... Ehh... Jak mam dostawac kolejny opierdol no to dzieki. Sluchajcie, wiem, wiem ze to jest ... nawet nie da sie tego ujac jak glupie i niepowazne. JUZ WIEM. . . Ale boję się ... nie wiem co mam robic. Napisałam tu, aby otrzymac jakas pomoc. :( ;(

Gość jesteśdebilem
tospierdalaj

Gość bereniczka KC
ale jaką pomoc? masz obawy? - zrób test! i więcej nie ryzykuj,żeby się takie głupie topiki nie mnożyły.

Gość bereniczka KC
co my mamy Ci tu pomóc? zrobic składkę na wózek?

Gość fanzlalka
RADY!!! POMOCY!!!!!!!! PRZECIEZ TY NAS NIESŁUCHASZZRÓB SOBIE TEST

Gość Taka Diffrent
Tak, okay - test. Jeslli wyjdzie, ze jednak jestem w ciazy - dopiero bede miala problem :(

Gość przecieżty jesteś
na każdym topiku o postinorze i jeszcze tu przylazłas...

Gość przecieżty jesteś
rozumiem że to chwyt marketingowy tak niby w rozmowie z inną panną na forum zaczniecie wychwalać to gówno=postinor zeby więcej chetnych nałapać

Gość Taka Diffrent
POSTINOR? - do 72 h po stosunku. Upłynęło! Z resztą chłopak mój miał pewnosc i ma, ze nie muszę sie obawiac. Zawsze mu ufalam w tych sprawach, Teraz juz sama nie wiem :(

taka different wiem ja czesto tez potrzebuje takiej pomocy i od jakis 3 miesiecy zazwyczaj ja tutaj znajduje, alewedlug mnie nie powinnas tytulowac swojego postu Samobojstwo-bo ciaza? - to sa dowody ,ze masz male problemy.... Ciaza w wieku 17 lat to nie taka tragedia, zdaza sie....i jakos trzeba przezyc,ale moze w Twoim przypadku nie ma zadnej ciazy i nie muissz pisac o samobojstwie....!!!!!!! Ja sama mam 18 lat i czesto problemy takie jak Ty choc zawsze mam zwyczaj uzywac prezerwatyw....ostatnio tylko pozwolilam bez niczego ale to w pierwszy dzien cyklu i doslownie na 5 sekundek. Czasami po prostu trzeba sie opanowac to kazdemu wyjdzie na dobre, albo wyslac mena po prezerwatwy i bez nerw. Zrob test albo poczekaj na okres....

Gość Taka Diffrent
Przysiegam i nie musicie wierzyc .... bo zazwyczaj nie ufa sie nowo- poznanym internautom, ze jesli jednak to ciaza ... to koniec ze mna. Ja nie zabije kruszyny, po to abym ja mogla zyc ... :( Ale ja nie uporam sie z tym wszystkim - po prostu nie dam rady. Nie znacie mnie ni mojej rodziny :(