Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerastankaa

CZY TA DROGA ODZYWKA KERASTESE POMOZE NA SUCHE,ZNISZCZONE WLOSY??

Polecane posty

Gość kerastankaa

Jest to dla mnie droga odzywka -25 zl za odzywke kerastese. czy moze jest cos bardziej co mi pomoze? wax nie pomogl.wysuszyl bardziej wlosy.

Gość fanzlalka
NIEWIEM JA UZYWAM RUMIANKU ,KAWIATKU NAGIETKA, POKRZYWY..JESTEM ZADOWOLONA..NIEMA JAK NATURALNIE

Ja dzisiaj sobie kupiłam odżywkę za 35zł i takie cuś do włosów za 59zł. Jak mi to nie pomoże, to już nie wiem...;) ale pomoze! Jak zobaczycie na ulicy kogos z pięknymi, lśniącymi, kręconymi, długimi włosami to na 100% ja:p A tak, co do nie najtańszych odzywek... Kupiłam do paznokci taką za 50zł, nałożyłam na nie, pod lakier, potem zmywam po trzech dniach, a tam... popękane i porozdwajane paznokcie:o 😭 Dodam tylko, ze przed tą odżywką wyglądały o wiele lepiej. Ale zainwestowałam w siebie przynajmniej:classic_cool:

Gość hfjyyk
h

Gość shoanna
cholera ja kupilam odzywke kerastase za kolo 130 zl , oryginalna, z salonu paryskiego... coz bylam na wakacjach w paryzu i zaszalalam mialam wlosy suche, placzace sie, znisczone, matowe, siano!!!! Odzywa do wlosow zmasakrowanych przez farbowanie. Nawet pan z salonu ogladal moje wlos, badal poziom nawilzenia i stwierdzil, ze tragedia. uzywalam odzywki sumiennie, tak jak mi nakazano!!!! zero efektu, wlosy nadal jak siano, minimalne nawilzenie. Placza sie strasznie po myciu. Teraz zakupilam kosmetyki paula mitchella. Odzywa i szampon cos za 120 zl na allegro. moze to pomoze!

Gość eeej ludzie a co powiecie
na placente? czy ktos stosowal ? i po ile ona jest?

Gość sorry lae kerastase
nie kosztuje 25zł a dużo, dużo więcej

Gość dominujaca
WIECIE CO MIALAM KERASTESE TO JEST NIC !!! WAX TAK SAMO DO NICZEGO TAK JAK PISALYSCIE W FORUM NAJLEPIEJ JEST JESC CODZIEHNIE PLASTER CEBULI WLOSY ROSNA SA GESTE I BLYSZCZA SIE JAK Z REKLAMY A TE ODZYWKI TO.........TYLKO JAK PLACZA SIE WLOSY WARTO PRZEPLUKAC WLOSY PRZY MYCIU ZEBY NIE USZKODZIC ROZCZESUJAC TYLE SA WARTE PROBUJCIE CEBULKE ---ALE TRZEBA JESC!