Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqe**

GDygbym Mogła Cofnąć czas NIGDY PRZENIGDY NIE BRAŁABYM TABSÓW!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 3 lataka bralam
potem odstep ciaza wpada bo raptem miesiac od odstawienia dziecko zdrowiuskie potem znow tabsy jak przestaklam karmic piersia po 4 latach z mezem zdecydowalismy sie na 2 dziecko odstawilam tabsy po 6 miesiacach bylam w ciazy teraz jestem 6 miesiacu czuje sie super dziecko zdrowe ja nie przytylam podczas brania to nie tabsy sa zle tylko zle dobrane do organizmu

brałam tabsy około 2 lata, przestałam ze względu na pogarszające się samopoczucie, miesiączkę nadal dostawałam regularnie, w ciąże zaszłam przypadkiem - problemów więc nie było, nie przytyłam, nie mam żylaków ani problemów zdrowotnych. To zalezy wszystko od kobiety i jej organizmu - przecież często właśnie tabletkami leczy się niepłodność.

Gość ja brałam też dok.
powiedział ,ze 6 m-cy po odstawieniu moge zajść .....a teraz mijają trzy lata i nic jestem "monitorowana "do tego stopnia ,że lekarz na usg mówi mi ,ze za dwie godz. jajeczko będzie pekac i i niestet :( i tak wkoło macieju ,nie mam już siły ..a tabsów brałam kilka ,bo ciagle czułam sie okropnie ,mam wrzody żołądka ,chorą wątrobę i ech... zastanawiam sie coraz częsciej nad in vitro ale to około 10 000....

Gość nigdy nie brałam
i nie mam zamiaru brac po prostu polegam na swojej intuicji:) mam dziecko ...ale zgadzam sie z opinia że tabletki powinny byc prepisywane po dokładnych badaniach hormonalnych ,a nie jak to ma często miejsce na " dzień dobry"... szkoda mi tylko tych młodych dziewczyn co to teraz sie tak mądrza ...i rąbią je bez opamiętania,ale cóż zawsze mądry po szkodzie . może doczekamy sie czasów kiedy faceci będą brać tabsy.podobno są juz takie przymiarki ale nic bliżsaego nie słyszałam.

Gość elas
Brałę ok 12lat!!Jestem bardzo zdrowa , nie utyłam , mam bardzo udane życie seksualne.Przestańcie zwalać winę na tabletki.Może były źle dobrane?

Gość elas
Jeszcze zapomniałam dodać ,że mam troje dzieci z prawidłowo przebiegających ciąż.