Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka puszysta

Co sądzicie o puszystych kobietkach?

Polecane posty

Gość taka puszysta

Czy Kobieta puszysta pociąga was sexualnie? Jak na was działa? Czy wogóle może podniecać?

Gość taka puszysta
Czy na tym forum przebywają sami miłościcy suchotników? Czy prawdziwa pełna wdzięku konieta z ciałkiem nie jest w stanie was zainteresować? Proszę o wypowiedzi poważne i rzeczowe.

Gość suchotnik
co to znaczy puszysta??Taka która jak idzie to wszystko sie jej trzęsie czy trochę mniej galaretowata?

Gość popapaa
puszyste są sympatyczne i ponętne

jestem kobietą ale ponieważ i tak nikt się nie wypowiada to ja to zrobię;) co dla Ciebei znaczy puszysta? kobieta z ciałkiem tu i ówdzie czy otyła baba która zajmuje 2 miejsca w autobusie? wybacz, ale czy Ty zainteresujesz się łysym grubasem? wątpię, ale jeśli on stanie się łysym grubasem będąc już z Tobą to go nie zostawisz, bo kochasz. Inna sprawa - jeśli pomimo tego, że jest łysym grubasem zainteresuje Cię jakoś, zaintryguje to oczywiście - może Ci się spodobać, ale nie wydaje mi się, żeby zrobiło Ci się \"mokro w gaciach\" na sam widok takiego faceta.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
jak puszystej zależy...

Gość taka puszysta
puszysta to znaczy taka z kilkoma kilogramami zapasu. Choć wiem że większość małolatów uważa że jak dziewczyna przy wzroście 160 cm waży więcej niż50 kg to jest już gruba. Puszysta dla mnie to taka, która waży przy takim wzroście jakieś65-70 kg. Taka z pokaźnym biuścikiem i udem i pośladkiem. Co wy na to? Czy to może być niezłe ciacho?

Gość moze byc
a ja mam 180 cm wzrostu i waże 66 kg to duzo?

Gość taka puszysta
Jak sadzisz że to dużo to masz problem - z g.... a nie z wagą.

Każdy lubi coś innego. Z pewnością są tacy mężczyźni, którzy wolą szczupłe kobiety, ale też są i tacy, którzy wolą okrąglejsze. Ogromne wychudzenie lub przesadna ilość kochanego ciałka z pewnością jest już jakąś drobną przeszkodą, ale jakieś nieduże niedowagi lub nadwagi mogą sprawić, ze kobieta wyda się miłośnikowi takich nadwag lub niedowag bardziej atrakcyjna od kobiety z prawidłowym BMI. :)

Gość Krakowiaczek_XXX
Ja uwielbiam takie puszyste... mi sie to podoba. Taka puszysta jak chcesz pogadać to odezwij sie na maila.