Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebarwiona

JAKI PEELING NA PRZEBARWIENIA?

Polecane posty

Gość przebarwiona

Sprawdzałyście może?Bo mi wydaje się,że jakis bróbo ziarnisty...

Gość gotowe na wszytsko
na pzrebarwienia najlepsze sa kremy z kwasami a nie peeling

Gość przebarwiona
hmmmm a co polecasz?

Gość gość
Jak szukasz dobrego salonu kosmetycznego, obojętnie w jakim mieście, to wejdź na stronę www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
ja robiłam mandel peel w klinice Amaryllis, po 3 zabiegach moje przebarwienia znikły a skóra jest jaśniejsza, jędrniejsza i gładsza,polecam

Gość gośćkasia
no niekoniecznie kwasy będą tu ostatecznością. ja używam korundu kosmetycznego, linkuje ci ten który stosuje, nie wiem jak spisuja sie inne http://www.topdrogeria.pl/peelingi_3/korund_do_mikrodermabrazji,11471.html . używam go raz w tygodniu w odpowiednich proporcjach już od 1.5 miesiąca mniej więcej i różnicę w przypadku przebarwień widzę i to znaczną. wiadomo, że po pierwszym razie nic nie będzie widać ale po tym jak używam go regularnie mogę go śmiało polecić. trzeba jednak z nim bardzo uważać, bo mimo że wydaje się być delikatny po zmieszaniu z żelem do mycia twarzy np. to jednak to niezły zdzierak i trzeba pamiętać o odpowiednim nacisku palców żeby nie zrobić sobie krzywdy :)

Gość gość
Szczerze mówiąc poleciłabym Wam jednak to miejsce http://beauty-center.pl/ W 100% sprawdzone i pewne jesli chodzi dokładnie własnie o taki zabieg.

Gość Grażyna

Serdecznie polecam wszystkim wykonanie dobrego peelingu kwasami. Ja osobiście na tym zabiegu byłam w Oświęcimiu w gabinecie dr Boczarskiej-Jedynak. 

Gość Dagmara

Polecam wykonanie peelingu kwasami w Nuvu estetic w Krakowie Skóra na twarzy w efekcie końcowym jest wyraźnie odmłodzona i świeża.