Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EEEEEEEEEwcia

biuścik

Polecane posty

Gość AAAAAAAnka
No ja sie chyba nie wylecze, bo ja mam tylko ciut większe o tej w różowym stroju... Ale w sumie dobrze wiedzieć że są jeszcze mniejsze niż moje...

jak dziewczyna jest szczupla i wysportowana to raczej male piersi nie sa jakims wiekszym mankamentem (piersi to w wiekszosci tkanka tluszczowa) zawsze tez moze nadrobic ladna buzia, figura, ...

Gość byczek....
hardXxX- twoim problemem nie są tylko cycki ty wcale wciącia w pasie nie masz pasztecie :P

Gość przecież to nie jej zdjęcie

Gość Byczek czytać się naucz

Gość o taki na chodzi
tu juz nie o jej biust chodzi ale o jej figure, jest taka duza i wysoka, ma klatke piersiowa mezczyzny :O nawet gdyby miala B to nie bylaby apetyczna, take jest moje zdanie

Gość Ciekawska ...
na poprzedniej stronie był link: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=635974 czyli waszym zdaniem dziewczyna która tak wygląda nie ma szans na znalezienie faceta? Jedni patrząc na nią pocieszają się, że tak nie wyglądają i leczą z kompleksów, a co ma powiedzieć ta dziewczyna? Przecież to jaki my mamy biust to nie zalezy od nas :( Uważacie, że jak ktoś wygląda tak jak ona to sobie nikogo nie znajdzie?? Nawet jak będzie mieć fajny charakter i dobre wnętrze?? :> :( :( :( :( :(

Gość tobix
ma wielkie szanse i to w i napewno nie bedzie to takis idiota co patrzy na cycki

Gość ciapus
hardxxx ja mam takie jak ty

Gość Ciekawska ...
ale gdzie znaleźć takiego, który nie patrzy tylko na biust?? :( większość mężczyzn patrzy na wygląd a co za tym idzie na biust ...

Gość amigo
rozejzyj sie dookola siebie 7 na 10 facetow byloby zadowolonych bo my kochamy kobiety nie tylko za duze piersi .

Gość amigo
duze czy male najwspanialsze sa zawsze te mojej kobiety

Gość Ciekawska ...
nawet jak ta kobieta nie wygląda jak te wszystkie dziewczyny z gazet?? Mam podobną figurę do tej dziewczyny z linka powyżej, i nie potrafię się przełamać w kontaktach damsko - męskich :(

Gość amigo
musisz sie przełamac, tylko wybierz ktoregos z tych 7 z normalnym charkterem a napewno nie bedziesz załowac

Gość Ciekawska ...
a jak sie dowiedzieć, że facet którego poznałam to jeden z tych 7 ?? przecież niczego nie można być pewnym :|

nie idz z nim odrazu do lozka tylko go poznaj.nie daj sie latwo byle palantowi .jezeli uwaznie poszukasz to znajdziesz tylko sie niespiesz

Gość Ciekawska ...
dzięki za radę. nie umiem się spieszyć jeżeli chodzi o facetów ... jedynie co to dobrze uciekam :( Mam nadzieję, że się nie mylisz i naprawdę istnieją mężczyźni którzy potrafią się zainteresować kimś takim jak ja :) Jeszcze raz wielkie dzięki.