Gość Wiola ... Napisano Marzec 2, 2007 Witam:) Czy ja cierpie na bezsennosc...? Od dluzszego czasu nie moge sypiac, nawet gdy wczesnie sie poloze i sprobuje zasnac to leze tak bezczynnie z 2 godziny jak nie dluzej, czasem nie wiem co mam z soba zrobic...krece sie i chodze po mnieszkaniu.Obmyslam plany jakby tu usnac , ale nic nie pomaga...wiec najczesciej czytam ksiazki,potrafie nie sac do godziny 3,4w nocy :( Slyszalam , ze to moze byc zaburzenia z powodunadmiernego wpatrywania sie w monitor,lecz mysle , ze to nie to jeste przyczyna , poniewaz nie siedze przy komputerze godzinami...mam tez inne zajecia.Nie wiem mozeproblemem sa z mojej strony czeste mysli lub emocje uczuciowe..;/ -juz nie mam pojecia.Kolezanka odradza mi tabletki bo twierdzi,ze nie a najlepsze pozniej inczej nie bede mogla zasnac,gdy zaczneje stosowac...Najgorsze jest to , ze gdy juz zasne to mam prolem ze wstanim do szkoly;( spozniam sie , albo sila wyzsza nie pozwal mi isc -to silniejsze ode mnie:( Pomocy!!!!:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach