Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos zupelnie nikt

Czytanie kafeterii mnie doluje - czy wy tez tam macie ???

Polecane posty

Gość ktos zupelnie nikt

Gość tadeusz wajche przełóz
mnie to zdecydowanie dobrze wprawia w doskonały stan ducha gorzej ze stanem intelektualnym :O

Gość rysiczka76
ja właśnie od kilku dni poważnie się zastanawiam skąd u mnie ten dogłębny smutek i poczucie beznadziejności.....teraz już wiem.... może dlatego że czytałam opinie nt.co zmienia się po ślubie (większość twierdzi że wszystko i to na gorsze), przełomów życiowych, itp. pocieszaja mnie jednak troszkę to, że najczęściej w takie miejsca zaglądają ludzie którzy mają akurat jakiś problem w danej dziedzine.... ktoś komu nic do szczęścia nie brakuje nie wchodzi na tego typu czty...tak ja to widzę.

uśmiechanie się do monitora jest dziwnie odbierane :) Czasami dziwnie na mnie patrzą :O

Ja tam uwielbiam swój topik i śmiać się do kompa też :D szczególnie jak wiem, że po drugiej stronie kabla są ludzie wyjątkowo sympatyczni i bardzo przeze mnie lubiani :D

Gość rysiczka76
ale ja zawsze myślałam że jestem pogodną optymistką, że zawsze widzę pozytywne strony nawej najgorszych wydarzeń no i nigdy nie pomyślałam nawet że małżeńswo może być nie ok - tym bardziej, że w tej kwestii jestem już na ostatniej prostej do ołtarza,a tu nagle takie rzeczy, wątpliwości, brak wiary że to ma jakiś sens i wogóle. wiecie na co mam ochotę? na samotny filmowy weekend pod kocem. bez faceta za to z procentami i pysznymi smakołykami. może dołoże jeszcze jakieś kąpiele, maseczki i takie tam? sprawdziłam że weekend w dobrym spa to 1000zł niewyjęte..... na razie mnie nie stać...