Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan25

Normalni faceci

Polecane posty

tak zwana gruszka.......................akurat tu owocowe porównanie nie jest najlepsze

hehhe dupka w gruszke :classic_cool: najgorsze są te co mają dupkę w jabłko albo jeszcze gorzej w śliwkę :-P

ale zgadzam sie z kolega..........Ale azjatki maja piekne rysy twarzy.A wiesz ze nie widziałem zadnej zedy miała figure gruszki albo innej dynni.

normalnie juz do domu ide....weekend rozejrze sie za azjatami....

no zdarzają sie takie :-P nie przesadzajmy:D Japońce troszeczkę sie za bardzo amerykanizują :-O ale ja zamierzam zagadywać do takich zwykłych Japonek:-P i ona na mnie tymi oczkami.... i płyne :-P

Ej, moje wymiary nie są aż tak tragiczne:classic_cool: Co prawda włąśnie piję piąte dzisiaj piwo, więc może byc gorzej, ale co tam:D No sory, nie będę juz piać mój chłopak. Ale wiesz... to jest mój pierwszy i jedyny chłopak, jakiego miałam, bo się z przypadku z ludxmi nie zadaję, więc tak mi zostało;) A on nie ma tyle odwagi chyba, zeby ze mną zerwać... Dlatego mówi, ze musimy \"odpocząć\". Szczerze mówiąc, to moja wina, bo przez 1 rok i 2 miesiace bycia razem nie dałam mu dupy, mówiąc brutalnie, bo dla mnie to nie jest tak hop i do przodu, więc się pewnie zniecierpliwił. Zerwaliśmy, a po kilku miesi acach wrócił przepraszając itd. wiec się zgodziłam. A teraz iwdzi, z estraciłam do niego zaufanie i z dupy nici, więc szuka jakiejś innej pewnie. No i dobrze. Jadną chętna już ma, mówi, ze ona mu się nie podoba, bardziej go obrzydza niż co innego, ale jednak teraz nie mogę już patrzeć na niego inaczej jak na zwykłego chłopa:o A zwykły chłop, chociażby miał worek na łeb zarzucić, to przeleci, jak wyposzczony:o A ja na pewno nie zacznę mu teraz nadskakiwac, żeby mnie nie zostawił, bo aż taką debilką ie jestem.

obejrzyj sobie \"Dzień Świra\" :-P wątpię czy to o sex chodzi, raczej o to że ten gach to jeszcze malutki chłopczyk jest, nie wie co w życu najważniejsze jest, a takie testy to o kant dupy...

No wiem, z eto chłopczyk.. A ja dziewczynka:) Porażka...:) Oglądałam dzień świra chyba z 10 razy;) Świetny film. Tym bardziej, ze studiuję polonistykę, więc skończę jak Adaś :o Ale nie chodzi o to, ze nie wiem, co to. Tylko nie potrafię sobie tego zwizualizować. Przypomniała mi sie taka sytuacja, ajk kiedyś byłam na imprezie u mojebo byłego chłopaka. I tam był jeden taki.. dziwny i dość prosty kolega. Al efajny ogólnie, jak się potem okazało. I usłyszałm ich rozmowę:o I ten kolega się pyta: no to która ta twoja dziewczyna, ta z ta fajną dupą? I odpowiedź- tak...:o I nabawiłam sie kompleksów:o le od tego czasu schudłam z 7 kg i jest spoko:classic_cool:

I teraz sie, kuźźźźźźwa, wypowiem na temat normalnych facetów. Zapomniałam czegoś wziąć od moejgo BYŁEGo chłopaka, więc on powiedział, zeby m przyjechała. I jeszcze dzwoniłam i sie pytałam czy na pewno, a on ze tak, że ma 2,5 godziny wolne, żebym przyjechała. No wiec jadę jak ta głupia, godzinę, bo myslałam, ze np. po raz pierwszy od 8 miesiecy pójdziemy razem na piwo na przykłąd, skoro juzzz i ta, , jestem najebana... I jak tylko się zobaczyliśmy, to on po DWÓCH mintach przypomniał sobie, ze ma dzisiaj korepetycje i musie lecieć:o Więc powiedziałam, ze sszkoda, ale ja i tak ide na piwo. I zostawił mnie najebaną na ulicy, zebym sobie sama poszła na piwo. To jest prawdziwy, normalny meżczyzna. Tyle tyko chciałam dodaćc. A teraz idęe sie najebac do cna🖐️