Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukleika

Czy lekarze przepisuja wam Cilest?

Polecane posty

Gość ukleika

Chcialam ostatnio zeby gin zmienila mi tabsy z Logestu na Cilest. Ale ona powiedziala ze Cilest ma duzo wiecej hormonów, i ze dla młodych lepszy jest Logest

Gość margolena
Ja tez bralam Logest przez rok,a od roku biore Cilest i niewidze zadnych zmian,tylko mam wiecej pieniedzy w kieszeni.Niby mowia ze czym tansze to maja gorsze dzialania i wiecej niepozadanych objawow.Ja sie z tym niezgadzam.A mam 24 lata.Pozdrawiam.

Gość ukleika
ale tak normalnie zmienila ci na cilest? czy poszlas do innego gina? żadnych efektów nie zauważylaś, nawet powytwynych po tej zamianie?

Gość margolena
Ja chodzilam prywatnie i powiedzialam,ze chce zmienic te tabletki na inne,wiec zaproponowala mi Cilest.A czy cos pozytywnego to tak naprawde to chyba czuje sie tak jak po tamtych,ale kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje.Powiedz tej pani,ze sie zle czujesz po tych tabletkach i ma ci przepisac inne,a jak niebedzie chciala to zmien lekarz.

Ja bralam jak mialam 17lat, czyli kilka dobrych lat temu. Na pocztaku nie bylo problemow, ale potem...gdzies po pol roku dostalam masakrycznego krwawienia i to w srodku paczki. lekarz mi je szybciutko zmienil... :)

Gość ale to jest prawda
że Cilest ma więcej hormonów i lekarz wie lepiej jakie tabsy dostosować do danej osoby samemu nie możesz decydować o tym jakie bierzesz pigułki, od tego jest lekarz

Gość ukleika
tez sie zastanawiam czy sie nie przejsc do innego gina...tylko narazie nie wiem gdzie. bo ta moja to mi na bank ni przepisze, bo mowi ze one sa juz przestarzałe.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania 2 listki cilestu