Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migusiowa wywalic z forum

kto zna migusiową ?

Polecane posty

Gość migusiowa wywalic z forum

czy ktos z nią rozmawia wogóle? Strasznie wulgarna jest i agresywna. Czerwona dama do ołtarza idzie:D

Gość dziurawa skarpeta w szare rąby
:O miałam przyjemność w całej nieprzyjemności niestety

Gość mnie tez wkurzyla
chyba wczoraj nawet ordynarna jak malo kto :o

Gość do migusiowa
sądząc po słownictwie jakiego używa to jakieś dziecko, które nasłuchało się na podwórku brzydkich wyrazów. no i twierdzi, że pośród 16 latek nie znajdzie się już dziewicy. to ciekawe jak wcześnie ona zaczynała :-|

ona jest za tym by iść pod ołtarz w czerwieni a na sylwestra w bieli.To jakiś absurd. owszem mozna iśc nawet w piżamie.ale na litoś boską sa normy,zasady, jest tradycja, uszanujmy ją.raz w zyciutymbardziej ze jestesmy katolikami. Mozna iść w bieli z dodatkami gdzieniegdzie, ale bez czerwonych butów.....bez paznokci czerwonych bo nie wygląda to slubnie ale sylwestrowo.A jest kolosalna róznica miedzy sylwestrem a slubem. To ze nie pisze ze do slubu idzie się w bieli nie znaczy ze sie nie idzie.Prababki szły czyli się jednak idzie tak jak tradycja mówi.

Gość mnie tez wkurzyla
wiesz, mnie to nie obchodzi jak ona sobie pojdzie do slubu. Nie moj gust, wiec to jej sprawa. Nie bede oceniac tego, bo kazdy czlowiek jest inny. Mnie tylko wkur... to jak ona sie odnosi do ludzi!!! Jak do smieci i za to ją potepiam

moze seksu jej brak:D.?

Gość mnie tez wkurzyla
nie wiem czy jem brak. Brak to jej kultury i taktu- tego jestem pewna

osoby nie mające aruguemntów przegrywają i bronią sie jeszcze wyzywając innych.pewnie teraz cała kipi ze złości:D

Gość mnie tez wkurzyla
w dupie to mam co sie jej dzieje. Wkurwia mnie, bo jest nietaktowna i tyle.

O boże - minuta po minucie - widać nawet poznałaś limit wysyłania wypowiedzi - gratuluję -ech no i po co zakładasz nowe posty - zaśmiecasz forum - wiesz jaki jest tamet forum ?? Przeczytaj dokładnie --- "Śluby i wesela" - po co ten twój post ? ( zapoznaj się raczej jak się zakłada swój unikalny nick - może dowiemy się kim jesteś ? )

Gość do migusiowa
mi też zwisa jak się ubierze do ślubu. to ona będzie się wstydzić przed ludźmi, że wygląda w tym dniu jak spod latarni. wkurza mnie jakim słownictwem ta paniusia szasta, obraża ludzi, którzy śmią mieć inne zdanie niż ona

Gość mnie tez wkurzyla
migusiowa, a co ty myslisz ze zakladając stały nick podaje swoje dane? daj spokoj, ja nie widze w tym żadnej zbieżnosci

dla kogo ona w tę czerwień chce sie wystroić?dla Boga?on chce skromnej kobiety a nie dziwki w czerwieni:)

czemu ona nie rozmawia normalnie tylko wyzywa wciąż nas i posądza ,że ktos pisze pod inna osobą?nie ma argumentów .i ten jej zasób słów...:O

Przepraszam, co Was obchodzi kolor sukienki, w której ta pani chce iść do ślubu lub tym bardziej, świętować Sylwestra? Powoływanie się na \"prababki\" jest co najmniej zabawne - która z Was po raz pierwszy zobaczyła nagiego mężczyznę w noc poślubną i została uświadomiona przez mamę i ciotki w przeddzień tej nocy? Która z was, zgodnie z obyczajem prababek, myje się raz w tygodniu, w piątki? Która z Was pozostawia prawo decyzji, wyłączając kwestie kuchenne, wyłącznie mężczyźnie, nie pali, nie wychodzi na imprezy jeśli posiada starsze, niezamężne lub bezżenne rodzeństwo? Która z Was po śmierci męża gotowa jest przekazać cały majątek dzieciom i zrezygnować z wszelkiego życia towarzyskiego? Może jednak zostawmy prababki w spokoju i proponuję zapoznanie się z XIX wiecznymi obyczajami zanim zaczniecie się na nie powoływać. Śluby kościelne odbywają się na całym świecie, panny młode przeważnie noszą na tę okazję biel lub ecru, ale są też takie, które preferują inne kolory i wygłaszanie opinii rodzaju \"wszyscy śmieli się w sercu\" trąci, delikatnie mówiąc, zaściankiem. Nie znam imć migusiowej i nie lubię agresywnych i ordynarnych rozmówców, ale wypowiedzi zamieszczone powyżej nie są lepsze od arogancji i wulgaryzmów. Czy aby na pewno wasze opinię różnią się od postaw i zachowań, które tak wyśmiewacie u własnych teściowych i prowincjonalnych starych ciotek?

Koszka --- pierwsza sensowna i mądra wypowiedź jaką dane mi było przeczytac na kafeterii od dłuższego czasu ;) 🖐️

Gość Frytkowska
Powoływanie się na "prababki" jest co najmniej zabawne - która z Was po raz pierwszy zobaczyła nagiego mężczyznę w noc poślubną i została uświadomiona przez mamę i ciotki w przeddzień tej nocy?" jest takich wiele Która z was, zgodnie z obyczajem prababek, myje się raz w tygodniu, w piątki? " a kto powiedział ze prababki myły się w piątki tylko? Która z Was pozostawia prawo decyzji, wyłączając kwestie kuchenne, wyłącznie mężczyźnie, nie pali, nie wychodzi na imprezy jeśli posiada starsze, niezamężne lub bezżenne rodzeństwo? a co ma piernik do wiatraka?ja nie pale, i rozmawiam o kuchni z narzeczonym,nie chodzę tez na imprezy Która z Was po śmierci męża gotowa jest przekazać cały majątek dzieciom i zrezygnować z wszelkiego życia towarzyskiego? ja jestem gotowa dac majątek dzieciom,a komu mam dac psu? jestes śmieszkan kokoszko z tymi porównaniami

Gość do migusiowa
koszka i po co podnosisz sobie ciśnienie nie znając tematu? to migusiowa wykazała się nieumiejętnością dyskusji. nie akceptuje tego, że ktoś może mieć inne zdanie niż ona. jeśli nie lubi krytyki to po co pisze o swoich pomysłach na forum publicznym gdzie każdy ma prawo skomentować jej pomysł? niech się cieszy swoją czerwoną sukienką w zaciszu domowym! a nazywanie innych forumowiczek od popierdolonych szmat to dla mnie dno. i wiele świadczy o poziomie tej pani.

Ja przynajmniej mam swój nick ,i potrafię sięobronić a nie kogoś obrzucać kamieniami, że np chce jakieś drobne czerwone dodatki do mojej sukienusi , nie tak jak \"ONA\" nie wie jak się zakłada \"nick\" i wysyła swoje wypowiedzi minuta po minucie jakby naprawde nie miała co robić , przecież to żałosne :o

chwila, ja nie obrzuciłam migusiowej zadną obelgą. Szkoda że nie widziałyscie na wczesniejszych postach jak ona ubliza ludziom. Mi akurat nie, ale jedną swoją wypowiedzią wzbudziła we mnie wstręt i złość. Sama wymaga tolerancji a po ludziach jeździ jak po łysej kobyle... Bez przesady. Juz powiedziałam, że mnie jej kiecka nie obchodzi i tego nie komentuję. Komentuję jedynie to jak ona sie odnosi do innych

Jest 21 wiek mam prawo mówić co myślę na temat takich jak Ty - nie wiem po co się czepiasz czegoś co cie nie tyczy .

ty mi z wolnością słowa nie wyjeżdżaj tylko przeczytaj sobie w końcu regulamin kafeterii: http://f.kafeteria.pl/regulamin.php lepiej późno niż wcale go przeczytać. zwróć uwagę na punkt 4. i sama sobie odpowiedz na pytanie, czy nazywanie kobiet, którym nie podoba się wizja twojej sukni ślubnej, od popierdolonych idiotek i szmat jest kulturalnym zwracaniem sie do innych użytkowników.

Gość kurdupelka
Prowadząc dyskusję, wypowiadaj się kulturalnie, jak przystało na miejsce publiczne. Wystrzegaj się używania określeń wulgarnych, ubliżających innym użytkownikom. Pamiętaj, że komentujesz i oceniasz zdanie lub opinie - nie osobę. Od tonu wypowiedzi............. migusiowa sie rozpędziła.

Gość poczytaj zanim wyzwiesz nas
uspokoiła ise juz?

Więc napiszę dla czytających : \"JEJ\"(czyli jakiejś dziewczyny która chce eidetnie mnie i Boga obrażać ) wypowiedzi są żenujące i nie zna zasad interpunkcji , oraz nie ma szacunku dla Boga . Wyzywa mnie od \"kurw\" , \"popieprzoncyh\" , \" dziurawa skarpeta w szare rąby moze seksu jej brak .?\" pisze że mi seksu brak - jakby to w życiu było najważniejsze , jestem \"nietaktowna\" , pisze że \"wyglądam jak spod latarni\" - choć nie ma pewności nawet do kogo kieruje swoją wypowuiedź , każda \"JEJ\" wypowiedź jest minuta po minucie czyli to ewidentnie jest ta sama osoba , wie nawet jaką chce Bóg zobaczyć przed ołtarzem - \" dziurawa skarpeta w szare rąby dla kogo ona w tę czerwień chce sie wystroić?dla Boga?on chce skromnej kobiety a nie dzi**i w czerwieni \" . Czy aby \"JEJ\" opinie są kulturalne i przemyślane ? Proszę o przemyślenie sytuacji i proszę popatrzeć na ilość postów jakie ta Pani wpisała w przeciągu od 12:24 do 14:13 . Pozdrawiam

Moderator widzi z jakiego adresu IP widnieją 2 nicki - czekam aż Pani \"dziurawa skarpeta w szare rąby \" lub \"migusiowa wywalic z forum \" zaloży nick - pewnie jak się okaże że z tego sameg o adresu IP już jej nie będzie - i znów będzie podszywać się pod 12 nickami na pomarańczowo . Pozdrawiam