Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakijestemtakiegomniemasz

czy dziewczyna moze domagac sie prezentow??

Polecane posty

od pewnegpo czasu moja panienka neka mnie zebym jej kupil prezent bez okazji mowi ze wszyscy tak robia i to swiadczy o milosci.ja barzdzo bym chcial ale nie dyspionuje funduszami zarazbiam 700 zl ale potrzeba mi na zycie choc mieszkam u rodzicow to musze im pomagac finansowo a i jeszce oplacic studia.jak jej kupilam jakies drobiazgi to powiedzial ze pewnie mi na niej nie zalazy skoro szkoda mi na nia ieniedzy a to przeciez nie tak...czy to normalne zachowanie?czy dziewczyny tak maja??

Gość me84
a ja nawet nie dostałam na walentynki .....czy powinnam sie domagac ??:)

Gość tralalalalalalalalalalal
dokładnie dokładnie prezent nie musi być drogi, ważne, żebyś się wysilił, postarał, zastanowił, co jej może sprawić przyjemość ja też mówię to mojemu facetowi ale on za Chiny nie daje to sobie do głowy wbić dla niego wysiłkiem jest już kupienie mi prezentu na urodziny lub święta echhhhh

tylko, ze ta dziewczyna uwaza, ze drobne prezenty nie sa niczego warte :( ona zreszta tez nie jest nic warta, skoro swoja wartosc mierzy prezentami i przeznaczona na to kasa.

dzieki za wypowiedzi...tylko ze ja juz napisalem ze dawalem jej drobiazgi typy breloczki male misie ale ono mowie ze to malo i pewnie mi na niej nie zalezy...:(

ja czesto dostaje prezenty - slodycze :P wole dostac eklerka czy paczusia niz jakies duperele :P

o cholera to co to za dziewczyna...? jakaś blachara może to powiedz jej kolego niech ruszy tyłek do pracy i sama sobie kupi co tam jej potrzeba albo niech sponsora znajdzie

Gość wrgregw
Odpowiadając: może się domagać. W ten sposób pokazuje kim jest a tobie pozostaje, autorze tematu, wyciągnąć wnioski ;>. Zgadzam się miedzy innymi ze zwariowaną ciupaską. :)

Gość fanzlalka
NIEPOWINNA SIE DOMAGAC.. I JESCZE TAK MAŁO ZARABIASZ I WYDATKI!!!!! SERIO TO JA BYM SIE WSTYDZIŁA NA MIEJSCU TEJ DZIEWCZYNY ALE MASZ LASKE!!!!!!! NIEWIEM CZY POWINNAM WSPÓŁCZYC..A ON ANIE POWINN A PATRZEC NA INNYCH TYLKO N ATWÓJ PORTFEL..MATERIALISTAK CHYBA CIĘZKIE BEDZIESZ MIAŁ Z NIA ŻYCIE

o rety to to, czy komuś na kimś zależy mierzy się wartością prezentów? a ona Ci kupuje równie wartościowe przedmioty, jakich sama się domaga? jeśli nie, a domyślam się, że nie to odwróc kota ogonem i powiedz jej że jej też na Tobie nie zależy bo nie kupuje Ci prezentów

Gość zgadzam sie z hemoroida
milosc mozna wyrazic na wiele sposobow, nie tyko kupujac jej drogie prezenty (dla mnie akurat to nie jest zaden dowod milosci :O ) ja jestem bardzo szczesliwa gdy znajde w kieszeni liscik od niego, gdy wreczy mi kwiatka ktorego zerwal gdzies idac do mnie, gdy wracajac z zakupow przyniesie mi jajko kinder-niespodzianke:), gdy patrzy w oczy i mowi ze jestem najcudowniejsza osoba na swiecie, moglabym wymieniac mnostwo rzeczy. nie wiem czego i dlaczego twoja dziewczyna wymaga czegos drogiego

Gość zgadzam sie z hemoroida
ale dupereli, malych maskotek itd tez nie lubie :PP

Gość Ona nie zna ...
podstawowych zasad dobrego wychowania, moze wykosztuj się i kup jej odpowiednia ksiązkę, niech poczyta :), albo zamień ja na lepszy model :-D

macie racje ja juz od pewniego czasu zasytanawiem sie czy sie z nia nie rozstac ale nie mam odwagi chyba sie na serio zakochalem...pomysle...