Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfunia

Jęki rozkoszy

Polecane posty

Co sądzicie o jęczeniu i wogole wydawaniu z siebie różnych dźwięków w czasie seksu?? Czy to nie jest krempujące??

Gość ja tego czasami
nawet nie kontroluje ;) za to moj partner raczej nie wydaje glosniejszych dzwiekow w trakcie, za to niekiedy podczas orgazmu mu sie cos "wyrwie" he he

Gość gienius
kobieto, jesli sie wstydzisz takich rzeczy, to nie bedzie z Ciebie zadnego pozytku w lozu!!

Gość sorrry smerfunia
ale u mnie nie masz żadnych szans nie puknę twojej cichej zakompleksionej cipki

nie pisze tego po to zebyscie mnie pojezdzali :/ Jestem jeszcze dziewicą i pytam sie bo niewiem jak to jest !! a wole sie dobrze przygotowac na wszytskie sytuacje

Gość ja tego czasami
tak jak pisalam :) ja czasami nawet nie wiem, ze krzycze i dopiero jak opadna emocje dociera to do mnie i zastanawiam sie co pomysla sasiedzi he he mysle sobie, ze juz nie bede (bo wstyd) a nastepnym razem jest identycznie ;) to normalne, podniecajace zachowanie i nie ma sie czego wstydzic 🖐️

Gość oczywiscie
Ja krzycze, czesto nawet bardzo glosno i moj chlopak to uwielbia. Ale czasem, kiedy rodzice sa blisko, musi mi zaslaniac buzie :) a to lubie z kolei ja :D

Gość gienius
ja oczywiscie jęczę i to glosno i zawsze wtedy gdy mojego brązowego golfa przebija jak szpada lanca mojego czarnego przyjaciela z Zairu.:classic_cool:

Gość idealisto czy ty
przypadkiem nie mieszkasz w Irlandii i nie pracujesz jako robotnik drogowy, pracownik budowlany, na zmywaku lub sprzatacz biurowy? bo tak wyglada moja wizualizacja twojej osoby he he :D

Gość idealista sprzata w kiblach
Polkaów pracujących w Irlandii :-p

Gość Kaaatrin
Skupmy sie moze na temacie, a nie na jakims idealiscie i jego historiach zyciowych:P

Gość idealisto czy ty
plec pomyliles 🖐️

Gość idealisto czy ty
bu ha ha bu ha ha bu ha ha

ejj nie obchodzi mnie ile lat masz jakies konto tylko czy jęczysz w czasie seksu :P

Gość Kaaatrin
Wlasnie:D!!!

ohhhh To jęczeć czy nie?????????? bo odbiegacie od tematu !! i wogole jak jęczec???

Gość ja tego czasami
jeczec, pewnie ze jeczec ale nie udawac i jak facet zbyt szybko dochodzi to lepiej nie - bo final murowany 🖐️

Gość ja zawsze jęczę

Gość buha ha ha hha ha
tak smefunia daj glos :D

wlasnie zastanawiam sie od kilku dni:D najpierw myslalam ze to glupie i napewno nie, ale pytam roznych osob doswiadczonych bardziej jak to jest i chyba powoli zmieniam zdanie :D

*****przedł€rzacz orgazmów🌻 a co ty masz ochotę pojeczeć???? ;) *****smerfunia🌻 a zdradzisz swój wiek? co do jeczenia to jak najbardziej-facetów to podnieca wiem z doświadczenia :)

Gość Kaaatrin
Juz tez nie bede pisac, bo nic mi nie wymyslilas i dalej jestem zalamana! I jeszcze sobie do Kosciola idziesz...

mam 16 lat, to malo, nie zamierzam tego robic teraz, ale lepiej wiedziec jak najwiecej , poprostu mnie to ciekawi :)

*****przedłurzacz orgazmów❤️ ...mów do mnie jeszcze ... *****smerfunia🌻 normalny odruch...jęcz ;)

*****przedłurzacz orgazmów❤️ ...mów do mnie jeszcze ... *****smerfunia🌻 normalny odruch...jęcz ;)

Mów do mnie jeszcze za taka rozmowa tęskniłem lata kazde Twoje słowo,slodkie w mym sercu wywoluje dreszcze mów do mnie jeszcze... mów do mnie jeszcze ludzie nas nie słysza słowa Twe dziwnie poja i kolysza jak kwiatem kazdym slowem Twym sie pieszczę mów do mnie jeszcze... K.P.Tetmajer