Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dc girl

Ludzie z wyobraznia - pomozcie !

Polecane posty

Gość dc girl

Hej, mam za zadanie napisac krotka opowiesc ok 800 slow, inspirowana tym obrazkiem http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/02/09/AR2007020901532.html Nie biore udzialu w tym konkursie :P chodze na ESL ( English as a Second Language) i takie nam teacher wymyslil zadanie domowe lol. Story napisze sama, szukam tylko pomyslow o czym moglabym napisac.. tematem ma byc milosc, romans etc.. ale nic taniego, typu: chlopak zerwal z dziewczyna. Nie musi to byc stricte romans, to moze thriller, cokolwiek byleby choc troche zwiazane z miloscia ;) Prosze pomozcie , rzuccie pare pomyslow. Ja mam w glowie pustke! :P Pliiiiiiiiis :)

Gość dfggg
leń i wykorzystywaczka :o

Gość dc girl
nie masz pomyslow to sie nei odzywaj szukam tylko pomyslow, nie prosze nikogo o napisanie mi eseju po angielsku :O

Gość fifek
do roboty się weź!!!!!!!!!!

Kobieta na zdjęciu jest tak naprawdę mężczyzną - dzwoni do niej ukochany, a ona zdradza mu swoją tajemnicę po czym popełnia samobójstwo

Gość dc girl
jakbym wiedziala co napisac to bym was nie prosila o pomoc :O dzieki czipsus :) moj kumpel wlasnie wymyslil cos podobnego :D

z innej beczki. Środek nocy a dziewczynę budzi telefon ze szpitala z wiadomością że jej mama/chłopak/ babcia czy ktoś inny ale bliski, jest w szpitalu z mała szansą na przeżycie.............