Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sikorka_1993

Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Coś się nie chce zrobić chodzi mi o ludziki który znajdują się na tym blogu: www.justyna-misie-teddy.blog.onet.pl

zachowac mialo byc... Najedz na obrazk i kliknij prawym klawiszem myszki, bedziesz miala okienko z kilkoma opcjami, wybierz Zachowaj obraz jako (czy cos takiego, ja mam po angielsku Save Image as) i potem wyskoczy CI okienko z folderami, mozesz zachowac na Pulpicie albo gdzie chcesz, daj mu nowa nazwe i kliknij OK, z drugim tak samo :) Jakby co to pisz...

Ja mam kilka takich obrazków i chciała bym więcej takich obrazków ale nie znam żadnej strony z takimi ludzikami, a nie mogę wipisać w google ich nazwy bo nie znam nazwy tych ludzików i nie mogę ich poszukać

Mam z płyty od koleżnki która dosteła tą płyte od swojej kuzynki która nie pamięta skąd mam te ludziki

To jest blog moje koleżanki od której mam tą płyte która jest teraz u mnie i włożyłyśmyn te ludziki specjalnie ,żeby Ci je pokazć i jak znasz jakąś stronę z tymi ludzikami?

Wielkie dzięki za to że mi pomagasz a moż eposzukasz jeszce trochę i coś znajdziesz.Ile masz lay i jak masz na imię