Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkahejkahejka

proste wlosy

Polecane posty

Gość hejkahejkahejka

mam problem z prostowaniem wlosow, nigdy nie sa proste bo zawsze sie wywijaja....:/ na nic prostownica :( ani krecone ani proste. co zrobic zeby je skutecznie wyprostowac???

Gość hejkahejkahejka
mam dwie lewe rece jesli chodzi o czesanie xD a prostownice mam dobra bo mojej siostrze prostuja sie idealnie a mi nie... a jesli jest jakis efekt to po pol h znowy sie wywijaja:/

no to raczej nie masz dobrej prostownicy :P dobra każdemu dobrze prostuje a nie że Twojej siostrze dobrze a Tobie źle :P ja po mojej mam tydzień włosy jak druty proste nawet jak wyjdę na wilgotne powietrze raz prostowałam mojej koleżance która ma naturalne sprężynki i przez 3 dni miała jak druty dopóki nie umyła wszystkim kolezankom prostuje i u kazdej dokladnie taki sam efekt

Gość do teoria
a jaka ty masz prostownice?

Gość buhehe
też powiedziała.

Gość teoria powiedz proszę
jaką masz tę prostownicę. Chcę kupić i własnie taka jak opisujesz by mi sie przydała. :) Pozdrawiam :)

Gość makijaŻ się pisze
to nie tylko kwestia prostownicy.. ja mam fryzjerską, Wigo chyba, zamowioną przez moją fryzerkę, ona też takiej używa ceramiczna, super wypas i w ogóle ale wlosy każdy ma inne - i niestety to ma wpływ na prostowanie, podobnie jak kosmetyki do prostowania moja prostownica świetnie prostuje - moje włosy, a np koleżance, która ma grube i ogolnie trudne do ułożenia włosy, godzine po wyprostowaniu falowały - kwestia włosów także ich kondycja jest ważna - po wielokrotnym rozjaśnianiu i trwałej o zgrozo, proste trzymały się max 1 dzień, ścinałam regularnie - odżywki (placenta plus jedwab biosilk) i teraz trzymają się idealnie (z wyjątkiem "wilgotnej" pogody) do następnego mycia

Gość ja mam Babyliss Pro WetnDry
prostuje tez /bez szkody/ lekko wilgotne wlosy i jestem z niej BARDZO zadowolona :)

Gość no teoria powiedz
proszę :)

Nie moze byc najlepsza skoro nie prostuje włosów do konca...

Gość gdtttggggggggg
TEORIA POWIEDZ JAKA MASZ PROSTOWNICE! ;)