Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzena2110

Szukam Pomocy

Polecane posty

mam 22 lata i mam taki problem, jestem chora na nadczynnosc tarczycy od 2001 roku bede miała operacje na tarczyce muj stan sie pogarsza,pomimo tego ze biore leki,Czy moge dotac rente socjalną?

Gość fdser
raczej nie ma szans...Moja mama miala operacje na tarczyce i nie ma zadnej renty ..Pracuje normalnie.. Tylko nie wiem czy to byla nadczynnosc czy niedoczynnosc..

Gość to zalezy
fdser.. moze Twoja mama miala zwykle zapalenie tarczycy(tak jak ja) Z tego co ja wiem, to nadczynnosc/niedoczynnosc nie jest dobra... Wiele skutkow ubocznych... Slepota, bezplodnosc, cukrzyca itp..itd.. Wszystko moze byc. To straszna choroba dla mlodych dziewczyn :( Dla innych rowniez

Gość Igraszka nie fraszka
Mozesz dostac, Ja przy depresji bralam rente przez 4 lata, w leczeniu caly czas bylam i dostalam

Nadczynność gorsza niż niedoczynność. Ja mam niedoczynność, którą leczę od jakiegoś czasu i właśnie podczas przedwczorajszej wizyty endokrynolog poinformował mnie, że już opanowaliśmy zbyt wysoki poziom TSH, oraz że mogę bez problemu zachodzić w ciążę i nie muszę się już bać o powikłania lub też poronienie z tego powodu. Pozdrawiam

ja też mam nadczynnośc tarczycy , mam mieć operacje usuniecia wola tarczycy , boje sie bo wiem ze są skuti uboczne operacji , np utrata głosu i inne.

Gość to tylko Colgate Herbal
ja jestem leniwy i nic mi sie nie chce. Czy też dostanę rentę socjalną? Moje niechciejstwo wpędza mnie w depresję :(

Gość Będzie_OK
Ja mam pytanie czy mogę brać Metizol gdy mam podrażnioną trzustkę i czy ten Metizol wpływa na podrażnienie tego organu ? proszę o odpowiedź bo wizyta u endokrynologa jest dopiero po wakacjach ;(

Gość 111111111111111122222222
CHCESZ ZAROBIĆ WYSTARCZY ZALOGOWAĆ SIĘ NA TEJ STRONIE: Link www.polski-bux.pl/?r=nina80 , I CODZIENNIE ODWIEDZIĆ 25 REKLAM, ZAROBEK GWARANTOWANY NA START OTRZYMASZ AŻ 6 ZŁ. GORĄCO POLECAM

Moj wynik TSH to 3,641 a gorna granica to 4. czy ten wynik pogorszy sie na pewno czy moze zostac dluzej na tym samymym poziomie? czy to jest juz pewne ze bede miala niedoczynnosc?

Moj wynik TSH to 3,641 a gorna granica to 4. czy ten wynik pogorszy sie na pewno czy moze zostac dluzej na tym samymym poziomie? czy to jest juz pewne ze bede miala niedoczynnosc?