Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _jamia_

Ratunku pieprzone rozstępy

Polecane posty

Gość _jamia_

Nie no - a myślałam, ze mi się uda. Stosowałam najlepsze kremy (tak przynajmniej myślałam), smarowałam się co najmniej 2x dziennie, wiem, wiem to tez genetyczne ... no ale bez przesady... zostały mi jeszcze 2 miesiące ciązy a brzuch mam cały w prążki - co robić? Jak ja będę wyglądać po urodzeniu dziecka? Wiem, wiem - pewnie myślicie - egoistka... nie myśli o dziecku tylko o sobie - nie! Głównie o dziecku myślę, odżywiam się jak trzeba, chodzę regularnie do lekarza itp. No ale chyba wolno też pomyśleć o sobie przez chwilkę? Dziewczyny co robiłyście żeby wasza skóra jakoś wyglądała? Poradźcie proszę!

To samo co Ty - starałam się ze wszystkich sił przy pierwszym - najlepsze kremy, codziennie masaże szorstką szczotką, nie kąpałam się w gorącej wodzie i nic. Wyglądam jak pocięta:)

Gość _jamia_
Ech... no cóż ... widać taki już nasz los.... kurka wodna ;)

No cóż... jesteś kolejnym przykładem na to, jak koncerny farmaceutyczne zbijają kasę na kobietach - bo wiadomo, ze każda chce być piękna. Nie ma co, reklama dźwignią handlu :( Przykro mi, że los się tak z Toba obszedł. Niestety, z tego co wiem po sobie i znajomych - wklepywanie kremów nie ma żadnego ŻADNEGO podkreślam wpływu na rozstępy. Ani te najtańsze, ani te najdroższe. Moja bratowa wklepywała w siebie tylko te z najwyższej półki... niestety wygląda, jakby jej traktor po brzuchu przejechał. Ja nie wklepywałam nic ( z lenistwa, przyznaję ), nawet zwykłej oliwki - NIC i nie mam ani pół rozstępu. Nie miała też moja mam i babcia.... Teat rozstępów był wałkowany na forum już 1000000 razy. A i tak zawsze znajdą się amatorki drogich kremów, bo ... w końcu nadzieja umiera ostatnia. Wcale się nie dziwię. Nie potępiam broń Boże! Ale dobrze, że napisałaś. Może to da do myślenia kolejnym ciężarnym, żeby nie wywalać pieniędzy na rozreklamowane \"cuda medycyny\", bo to po prostu NIC NIE DAJE.

Gość niuńcia19
chcialo się mieć bachora= chciejcie mieć rozstępy :D:D:D

Gość _jamia_
Shalla... ależ Ci zazdroszczę ... pewnie masz rację... ale tak jak piszesz: nadzieja umiera ostatnia :(

Ja Ci bardzo współczuję. Niestety, nie mam żadnego pomysłu, jak pocieszyć, a tym bardziej jak pomóc. Myślę, że najlepszą terapią jest pogodzenie się z tym faktem, że jest to sprawa genetyczna i skupienie się teraz na dziecku, ale... wiem, ze to tylko takie gadanie. Trzymaj się. W końcu medycyna idzie na przód, więc może coś wymyślą i na tę przypadłość :)

mama trójeczki - nie irytuj się. Przecież widać, że to napisała, a może raczej napisał... jakiś bachor :)

Gość niuńcia19
ale przeciez mówię prawdę, zdecydowalayscie się na ...cos tam:P iedzialyscie o konsekwencjach, to czemu teraz pieprzycie, ze wam cos nie pasuje(i jestem jak najbardziej kobietą;) )

niuńcia19..dziecko...(19 to Twój wiek?:>) Nikt nie pieprzy, że mu nie pasuje ale chce rady, bo może ktoś inny wie jak zapobiec. Nudzisz się to idź Shreka obejrzeć:)

Gość
No to ja tym razem podpisze sie pod tym co napisała Shalla Z rozstepami jest tak::: Jak maja byc to zaden cudowny krem ich nie powstrzyma Jak ma ich nie byc to ich nie bedzie i już Mam troje dzieci i nie mam ani jedngo rozstepka i nigdy nie uzywałam zadnych antyrozstepowych kremików :)

Gość niuńcia19
mama trójeczki- widac, ze nadajesz się tylko do rodzenia dzieci, w koncu czwarte w drodze... urodz jeszcze dwunastkę, jak szalec, to szalec, no nie??;) rozmnazaj się szybciej, bo nie zdążysz!!! :D

niuńcia19 anonimowość w sieci to fikcja. Wydaje Ci się, że się dobrze bawisz obrażając innych, obyś się wkrótce nie zdziwiła. Bo Ci mama komputer zabierze:P

Gość cipciula
a może jakby tych kremów nie wcieraly , to jeszcze gorzej by było ? kto to może wiedzieć

Gość cipciula
niuńcia , kiedyś sie będziesz wstydzic za te słowa a już szczególnie , jeśli sie okaże , że chcesz miec dzieci , a nie możesz

W moim przypadku już gorzej być nie może:D Pewnie dlatego teraz urodzę pincet dzieci, bo nie mam już nic do stracenia :P:P

Gość niuńcia19
szmata ze mnie

Gość niiuńcia19
przeciez ja cię,moja droga, nie obrażam:P wyrażam tylko moje zdanie:P:P:P

Gość niiiiuńcia19
nawet na ciążowym podszywaczy nie brakuje:D czyżby jakas matka pokazala drugą, ciemną stronę swojej osobowości???

Gość niiiiuńcia19
suuuuka ze mnie