Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivka26

Jaką wage pokazywało USG w dniu porodu a ile ważyło jak sie urodziło?

Polecane posty

Gość Olivka26

witam!mam pytanie do matek które już urodziły dziecko.Gdy ważano wasze dziecko przed porodem ile pokazywało USG a ile rzeczywiście ważyło dziecko po urodzeniu?Chce ustalić mniej więcej o ile może sie mylić ten sprzęt,z góry bardzo dziekuje.

Gość Juz nie można czytać
SKOŃCZ ZAKŁADAĆ TE SWOJE TOPIKI.ILE MOŻNA?CZY MODERATOR JEST ŚLEPY?

Gość niewiele sie myli

Gość Olivka26
a tobie o co chodzi -Juz nie mozna czytac- chora jestes czy co?a jesli ci cos nie pasuje to nie czytaj i nie pisz nic!

Gość klara 82
jak byłam w szpitalu to mojej sasiadce wyliczyli wagę dziecka na ok 1100 g a mała miała 860 g przy rodzeniu. a dziewczynie po której przejęłam szpitalne łóżko wyliczyli wagę na 3800 a mały miał ok 4300. więc spora różnica.

Gość katkamatka
w wyliczeń usg miało ważyć ok. 4 i pól kg, a ważyło 3.900 :)

Gość klara 82
przy urodzeniu:)

Nie dobrze sie robi od Twoich durnych tematów które są o jednym.Nie dociera do Ciebie jak Ci ludzi radzą ......prosisz o opinie a i tak po chwili olewasz to i zakładasz nastepny topik o tym samym. 1-Usg może się mylic ,ale raczej nie w Twoim przypadku Ciężarna która pali sama skazuje swoje dziecko ...i napewno urodzisz swoje o niskiej wadze bo gówno Cie obchodzi to co radzą Ci ludzie którzy rzucili sami palenie....A o to tu chodzi.Może spytaj lekarza czy Twoje palenie ma wpływ na wage dziecka i to Cie otrzeżwi!!!!!!!!!!Chociaż wątpi w to 90% ludzi którzy odpowiadali Ci na 3 Twoje tematy.Liczysz,że jednak urodzisz zdrowego 4 kg noworodka???NIE!!!!Pal dalej to może jeszcze będzie nie dotlenione leżało w inkubatorze...........................Głupia KOBIETO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie wchodz na mój temat
kobieto prosilam zebys nic nie pisala!Obłąkana jesteś czy co?Jakoś ludzie odpowiadją na moje pytanie,a ty piszesz jakies durne rzeczy,ja nie pale,jestem w 22 tyg ciązy,prawidłowo sie odżywiam,wiec blagam nie wchodz na mój temat i tyle!żegnam!

Oliva głupia kobieto.Nie Ty tu decydujesz kto i jak się wypowiada.To jest forum ....wiesz co to???Wyrażam swoje zdanie czu Ci się to podoba czy nie.Czy chcesz to czytać czy nie.KA PE WU???Wypowiadam się bo mam dosyć takich głupich dziewczynek które niezależnie co przeczytają to i tak wiedzą lepiej.

Olivka ..nie denerwuj sie ! To juz 4 temat zalozony dzisiaj na temat wagi dziecka wedlug pomiarow USG ..Ludzie maja dosc kogos kto zaklada kolejne tematy ..:) ..waga dziecka wedlug USG ..a waga urodzeniowa ..moze sie wahac do pol kilograma w obie strony ..raczej z tendencja ze dziecko wazy wiecej niz podaje USG .. Zdarza sie ze i 600 -700 gram wazy wiecej ..Wszystko zalezy od sprzetu i ..doswiadczenia lekarza lub iinej osoby ktora obsluguje aparat ..:)

do juz nie mozna czytac >>> ..zwazaj na slowa .. uzywasz obrazliwych epitetow .. ..a jesli Olivka to nie ta ktora pali ..i jest w 35-tym tygodniu .. ..to co bys na to powiedziala ..?? Moze i przeprosic by bylo warto ..a nie dalej ublizac ..:)