Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gramek

ile dziennie przybywa dziecku gram?

Polecane posty

Gość gramek

czytałam wiele kolorowych gazet w których podają różne rzeczy,interesuje mnie dzienny przyrost wagi dziecka,w jednej pisało 14g,w drugiej 25g,a w innych jeszcze ponad 30 g,jeśli ktoś orientuje sie lepiej to niech pisze.

Gość to już szcyt głupoty
ważyć dziecko codziennie !!!!!!!!!!!!! A jak jednego dnia zje mniej i schudnie 3 deko to co wtedy? Tragedia ? Do szpitala ? Panika ?? Kobieto, wyluzuj i nie głupiej; wystarczy dziecko ważyć 1 raz na miesiąc. Ważenie dziecka codziennie to droga do zwariowania !!!!!!! Ja nie zamierzam aż do tego stopnia zgłupieć !!!!!

to ty glupoty opowiadasz w pierwszym miesiacu zycia dziecko sie wazy raz w tygodniu to jest wazne dla jego zdrowia i trzeba sledzic wzrost jego wagi

to ty glupoty opowiadasz w pierwszym miesiacu zycia dziecko sie wazy raz w tygodniu to jest wazne dla jego zdrowia i trzeba sledzic wzrost jego wagi

Gość gramek
o rety,nie napisałam tego ale chyba można być na tyle madrym i wiedzieć że chodzi o prtzybieranie na masie w czasie ciązy,pytam sie więc ile dziennie w czasie ciązy przybywa dziecku na wadze?

Gość justaaaaaaaaaa
nie mozna wskazac sredniej poniewaz na kazdym etapie zycia dziecko inaczej przybiera na wadze , najwiecej przybiera w ostatnim trymestrze