Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakowik

zespol muzyczny z dolnoslaskiego

Polecane posty

Gość lakowik

dajcie jak macie jakies napiary Plisssss:)

Gość Drummer
www.ragtime.webpark.pl Co prawda jesteśmy z wielkopolski, a el z dojazdem nie ma probelmu... A jakby była taka potrzeba to mozemy się spotkac i pogadac we wrocławiu, bo teraz tam pracuję i mieszkam...

Gość zespół
Zapraszam do współpracy z Zespołem Muzycznym "Ensemble" Chętnie uświetnimy Wasze wesele profesjonalną oprawą muzyczną, efektami świetlnymi, bogatym repertuarem, nietuzinkowym wyglądem na scenie oraz niezapomnianą atmosferą udanej zabawy! Można nas posłuchać i zobaczyć na youtube : http://www.youtube.com/watch?v=Ha6ZQV3V_gQ http://www.youtube.com/watch?v=GRZMWjzr7SU a w razie potrzeby chętnie prześlemy nasze demo :) Jeżeli jest Pani zainteresowana współpracą z naszym zespołem, proszę o kontakt telefoniczny (600-542-462) lub mailowy na adres : ensemble@interia.eu Pozdrawiamy gorąco! Andrzej Żaba & Zespół muzyczny "Ensemble"

Gość brevis
witam ! Jeśli ogłoszenie jest jeszcze aktualne to prosze o tel 606450920 lub e-mail pozdrawiam brevis

Gość tomasz brzoska
WITAM JESLI OFERTA JEST AKTUALNA TO PROSZE O KONTAKT TEL 609794299 , POZDRAWIAM

Gość słuchałem tego Ansamblu
na You Tube :o ludzie!!! po co wy sie pchacie do spiewania ??:o przeciez ten gość co"spiewa" "Pokolenie" powinien robic wszystko tylko nie spiewac...:o:o:o:o

Gość Izabella24
Witam sfrustrowanego forumowicza,sluchalam tego zespolu i Pana ktory spiewa Pokolenia i bedac wyksztalconym muzykiem jestem w stanie stwierdzic ze byc moze brakuje mu paru lekcji spiewania natomiast barwe ma naprawde swietna.A ci ktorzy krytykuja skladaja sie z samych komplesow i problemow...chetnie poslucham jak spiewa pan ktory tak ochoczo skrytykowal to przeciez nienajgorsze wykonanie...mysle ze wszyscy chetnie posluchaja tak wybitnego krytyka?:)

la takze uważam że jest słaby oczywiscie moze sobie spiewaćbo to wolno kazdemu ale dlaczego publicznie ? toz to katorga dla uszu !

Ja po raz wtóry polecę zespół Sakriversum: http://www.sakriversum.com/ Byłam na dwóch studniówkach z nimi w roli głównej, było fenomenalnie, wszyscy, starzy i młodzi, bawili się świetnie. Wokalista uczył mnie muzyki w liceum - niesamowity jajcarz i showman :)