Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines.ka

KTO SIE ZE MNA ODCHUDZA DO WESELA ??

Polecane posty

Gość 16.06.2007
Tez cwicze "szóstkę" ale musiałam zaprzestac w związku z chorobą. Wczoraj kupiłam suknię ślubą. Jest bardzo ładna, ale nie wiem czy nie podjelam zbyt pochopnie decyzji. Prawdopodobnie pod wplywem sprzedawczyn w sklepach ktore mi ciagle powtarzaly ze to juz za pozno. W jednym sklepie nawet z polowy sukien nie moglam nic wybrac bo termin na nie to 4 m-ce. W sumie odwiedziłam 3 salony i przymierzyłam 15 sukienek. Oczywiście moje typy mi nie pasowały:( Oto mój wczorajszy zakup (piór na rzęsach napewno nie będe miała:) : http://www.slubne.pl/index.php?pid=38&col=213&item_id=1612&cmd=show_item&gallery_id=&shift=1

ciezko powiedziec bo wcoraj byl pierwszy dzien dzis wieczor drugi, wiesz ja sadze ze napewno nie zaszkodzi a czy bedzie mialo tak cudowne rezultaty to zobaczymy. kurcze mi jest strasznie ciezko z ta dieta bo pracuje na zmiany a jak jestem na nocce i widze ze angielki ciagaja pizze to az mnie skreca no ale to w suie przyczynilo sie do mojego lasuchowania bo czemu nie ..........raz drugi i tak sie potoczylo juz z gorki. teraz ucielam na przrwe na komputerek. bo wcinja fryty z ryba w ciescie i malpy ciagl obok mnie chodza i kusza bo wiedza ze jestem na diecie cizko !!!!!

Gość lalalalala
uppppp

i jak tam wasze poczynania?:) przerzucilam sie na nowa diete, mniej rygorystyczna a bardzo skuteczna:D

Gość czerwcowapanna
hej Ineska, co to za dietka?

Gość lalalalala
no wlasnie... ja zastanawiam sie czy nie zapisac sie na valu well. Podobno rezultaty sa swietne :D

Gość czerwcowapanna
saskia13@interia.pl będę wdzięczna

Gość bo niebo jest niebieskie
ja też bede wdzieczna za dietke przesłaną na maila marzenakr@tlen.pl

Wiatam Was kochane ja też bardzo chce schudnąc i wyglądać olśniewająco w ten wyjątkowy dzień:))) Bierzemt ślub 9 czerwca wiec juz bardzo mało czasu mi zostało 53 dni:)) a wiec do boju waże coś około 57-58 kilo mam 164 cm wzrostu i jeszcze obcasik spory 8 cm dojdzie wiec moze nie bedzie żle. Ja nadal zwlekam z kupnem sukienki tzn. mam juz upatrzina iw zaprzyjażnionym salonie wiec szybko w przeciągu tygodnia przerobia....ale tak naprawde nie wiem jaka pasuje najbardziej do mojego wzrostu i wagi:))) jakie diety polecacie i ćwiczenia tylko nie bardzo rygorystyczne a zrdowe i skuteczne.Zależalo by mi spaść około 6-7 kilo. dziękuje wszystkim za rady buzki

czerwcowapanna juz ci wyslalam diete niskoweglowodanowa i jak ci idzie? jesto dieta bez wyrzeczen. jestem zdziwiona ze niektore produkty w ogole np nie maja weglowodanow?? pozdrawiam 🌻

Czy mogłaby Cie prosić o przesłanie tej dietki również na mojego maila marzenakr@tlen.pl z gory bardzo dziekuje:) Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do waszego grona

Gość czerwcowapanna
do ineski: bardzo dziękuję za dietkę, dotarła :-); widziałam też na którymś topicku Twoją kiecuszkę, jest przepiękna!