Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany26

no to mi narobiła wstydu

Polecane posty

Gość jaseeeeeeeeeee
jo bjutifol, jo bjutifol, jo bjutifol, its czru

Gość załamany26
właśnie koleżanka na GG podsuneła mi pomysł na prawdziwą zemste :classic_cool: otóż mam jej zrobić z jelit drobiowych stringi :classic_cool: co wy na to?

Gość 1111111111111
jak rozwiązać problem ? ty uważasz,że to jest problem ? a ile Ty masz lat? bo mój syn 16 i chyba nie miałby problemu,żeby pójść i kupić lasce podpaski :D chłopie to nie średniowiecze !!!zupełnie Cię nie rozumuem,mogłeś obrócić to w żart i pośmiać się z kumplami bo jak zauważyli,że to dla Ciecie problem to będą tym bardziej robić z Ciebie jaja :D

Gość 1111111111111
teraz wyobraziłam sobie tą całą sytuację,to naprawdę było śmieszne :D

Gość załamany26
mam 26 lat i jestem wychowany w bardzo katolickiej rodzinie, z tradycjami. nie bede sie ponizal i swiecił oczami przed ludźmi kupując kobiecie podpaski. to jest zbyt intymna sprawa. nie wysłałbym jej też po prezerwatywy, których z resztą nie używam z racji moich poglądów i wiary którą wyznaje. pewne rzeczy należy robić samemu i nie mieszać w to innych osób, nawet jeżeli jest to bliska tobie osoba :-0

Gość jaseeeeeeeeeee
ojej ojej 😭

Gość 1111111111111
a jakąz to wiarę wyznajesz chłopie? bo katolicka zabrania współżycia przed ślubem !!!

Gość załamany26
przecież nie napisałem nigdzie że z nią współzyje :-0 żyjemy w czystości seksualnej jeżeli o to ci chodzi :-)

Gość do autora nie rob
z tego wielkiego halo bo nie masz czego sie wstydzic naprawde zamiast zastanawiac sie nad zemsta poczekaj az ktorys z kolegow tez dostanie zabawnego smsa:) odwroc kota ogonem i zamiast dramatyzowac posmiej sie z tego:)nie rozmumiem skad ten wstyd?? myslisz ze twoi koledzy nie spelniaja tego typu prosb swoich lubych??glowa do gory i nastepnym razem smiej sie z tego :classic_cool:

Gość do autora nie rob
a dziewczynie powiedz ze jak wychodzisz na piwo z kumplami to jak ma tego typu prosby to niech zadzwoni na minutke i ci to powie wowczas nikt nie bedzie wiedzial o co cie prosila prawda?

Gość 1111111111111
a wspomniałes coś o prezerwatywach to pomyślałam,że kochasz się z laską :P a z piwem też uważaj bo to używka-grzeszysz i wiesz co ? wydaje mi się,że ty wyjątkowo drętwy facet jesteś :o

Gość załamany26
nie rozumiesz chyba że w towarzystwie w którym ja sie obracam, takie tematy to tematy tabu :-0 nie rozmawiamy z kolegami przy piwie o kobietach, ani o naszych problemach prywatnych :-0 jesteśmy fascynatami golfa i brydża. fakt, nie gramy, bo nie umiemy, ale często rozmawiamy o tym jak fajnie by było pograć :-) mamy jednak ten jeden głupi zwyczaj że jak jesteśmy razem to czytamy na głos smsy przychodzące do nas :-( no i to mnie tak zdrażniło i załamało :-(

Gość to macie glupi zwyczaj moj M

Gość do autora nie rob
no coz chyba zadne rady nie sa w stanie cie pocieszyc zatem po co probowac?

Gość to macie glupi zwyczaj moj M
nawet gdyby przeczytal takiego smsa przy kolegach to by sie nie mial czego wstydzic bo ci koledzy tez maja kobiety

Gość jaseeeeeeeeeee
:D :o :D

Gość a wy to chyba straszne
dzieciaki jestescie wstyd to krasc a nie kupowac podpaski

Gość do autora nie rob
zgadzam sie z- to macie glupi zwyczaj moj M - heheh kazdy spelnia takie prosby i zyje :)

Gość załamany26
owszem, moi koledzy też mają kobiety, ale nigdy by czegoś takiego nie napisały. one znają swoje miejsce w szeregu i wiedzą że jak facet wychodzi z kolegami na piwo to jest to świętość, w której nie należy mu przeszkadzać. zwłaszcza takimi ohydnymi prośbami :-(

Gość rece mi opadaja
...one znaja swoje miejse w szeregu ...ohydne prosby.... ty wez ja zostaw bo jak cie poprosi o majtki jednorazowe bo krew ja zalewa to dopiero sie zAjarasz ze wstdu i jeszcze bedzie zgon

Gość załamany26
nie, nie kupowałem i nie mam zamiaru kupować. moi koledzy również :-0 ile razy mam tłumaczyć że jest to dla mnie wstydliwa sprawa? nie chce słyszeć, ani sobie wyobrażać tych waszych kobiecych intymnych spraw. dla mnie coś takiego nie istnieje :-0

Gość 879899+
Wiesz nie czytałam wszystkiego, ale jesteś beznadziejny, że czytasz kumplom smsy od swojej kobiety. Nigdy nie chciałabym mieć takiego faceta!!!!!!!!!!!! Kumple ważniejsi od dziewczyny...błłłłłłłłeeeee

Gość załamany 26
rośnie mi marichuana na żołędziu łojoj

współczuję tylko Twojej dziewczynie, szkoda że tego nie czyta powinna już dawno kopnąć cie w tyłek i zostawić...jak można żyć z takim prymitywem..katolickie wychowanie...a swoją drogą jakbyś umiał czytać sprawnie..,wcześniej zobaczyłbyś co jest napisane i głośno przeczytał....np.lody, albo ciastko...czy coś innego..a tak poza tym to uważam że to głupia prowokacja...

Gość załamany26
prosze sie nie podszywać :-0 ja tutaj próbuje prowadzić kulturalną dyskusje. również prosze o to by mnie nie wyzywać, bo ja też nikomu nie ubliżam :-0

Gość wielce pruderyjny
myslalby kto a z dziewczyna sie kochasz?i pewnie brzydzisz sie ?

Gość Eni40
bardzo wspolczuje tej twojej dziwczynie ze ma takiegO pruderyjnego faceta.. wstyd ci kupic jej podpaski a nie wstyd ci ujawniac waszych spraw pisanych w smsach??? JESTES PO PROSTU SMIESZNY. jesli ten topik nie jest prowokacja to szczerze sie ciesze ze tak wlasnie wyszlo.. zasluzyles sobie na ten wstyd... a tak naprawde to szkoda ze nie mam okazji poznac tej twojej dziwczyny.. ciut bym jej wyjasnila jaki ma byc MĘŻCZYZNA a nie DUPEK

Gość załamany 26
Często jednak roizmyślam co by było gdyby zamiast podpasek kazała kupić mi ogórka gdy z nią będę wsadzić sobie do dupy połowę a drugą w jej grotę hmmm doskonała perspektywa na prszyszłość , często tak robię z kumpolami ale z dziewczyną to będzie coś nowego. Prawdę mówiąc trochę się tego obawiam.

Gość załamany26
po pierwsze to nie jest moja żona. po drugie piore sobie sam swoje rzeczy. po trzecie nie uprawiamy jeszcze seksu, bo nie jesteśmy małżeństwem i wcale nie wydaje mi sie by seks był czymś naturalnym :-0 owszem, jeżeli ma to służyć prokreacji to tak, ale nie widze potrzeby by sie zezwierzęcić i robić to jak króliki ,wszędzie i o każdej porze :-0

Gość załamany26
prosze odpowiedzialnych za porządek na tym forum o usunięcie wulgarnych podszywów :-0