Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko000000000

dostałam uczulenia od prezerwatywy - pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość pytanko000000000

Bardzo mnie piecze, po tym jak zmienilismy durexy na inne. Jak teraz zaradzić temu pieczeniu?? Nie przypuszczałam że na te nowe będę uczulona. Pomóżcie...

Gość Elfomania
poczekaj pare dni, powinno sie cofnac samo. Ja wkolko jestem uczulona na pierdoly i jesli odstawie, to samo znika po kilku dniach.

Gość Elfomania
do tego proponuje dobrze wymyc sama woda z prysznkica, bez zadnego mydla, i polozyc sie bez gatek z otwartymi nogami wieczorem do lozka, najlepiej sie odkryc, dac temu przewiew. Nie zakladac pizamy ani majtek, tylko starac sie cala noc to przewietrzyc. Moze to wystarczy, jesli nie jest nasilone. A propos sexu to oczywiscie szklaneczka wody zamiast.

Gość pytanko000000000
dzięks

Gość *****ULA
DZIEWCZYNA SIĘ PRZEZIĘBI :(

Gość grouwl
ehhh wietrzenie na alergie :-o mysle, ze mozesz byc uczulona na cos czym prezerwatywy byly pokryte bo layeks jest taki sam w durexaxh czy innych (sa tez silikonowe dla uczulonych dla lateks ale to inna bajka-trudno dostepne i drogie) jesli prezerwatywy ktore cCie uczulily mialy srodek plemnikobojczy albo nawilzacz to sprobujcie nastepnym razem z takimi bez niczego. A teraz zazyj sobie wapno musujace, umyj sie, sama woda albo delikatnym srodkiem zeby zmyc resztki srodka z prezerwatywy i powinno samo minac, nie drap bo bedzie jeszcze gorzej, trzymaj sie :-)

Gość pytanko0000
dzięki