Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniX222

dla byłego..

Polecane posty

Gość PaniX222

przeczytałam dziś to.. Dziękuję za to, że Cię mam (miałam) Za to, że jesteś przy mnie (byłeś) Codziennie, każdego dnia bez wyjątku Za to, że dzięki Tobie się uśmiecham (uśmiechałam) Że poczułam wreszcie co to szczęście Dziękuję, że jestem dla Ciebie wyjątkowa, (byłam) Jedyna, niezastąpiona... Za to, że mogę na Ciebie liczyć (mogłam) O każdej porze dnia i nocy Gdy wszyscy inni zawodzą Ty jedyny jesteś ciągle przy mnie (byłeś) Będziesz przy mnie zawsze (byłeś) Gdy (będę) Cię potrzebować (potrzebowałam) Dziękuję, że umiesz mnie wysłuchać (umiałes) Sercem, nie tylko uchem.. Że starasz się mnie zrozumieć, pocieszyć (starałes) Nie sądzisz, nie obwiniasz Zawsze jesteś po mojej stronie (byłeś) Dziękuję, że ...mnie tak bardzo Że wszystko inne to nic... Za to, że pozwoliłeś mi wywrócić Twój świat do góry nogami I że zmieniłeś też mój świat na lepszy Nadałeś mu wszystkich barw tęczy Za to, że codziennie dostrzegam w życiu Słoneczko, które dzięki Tobie świeci dla nas (swieciło) Że uwierzyłam w to, że jutro Może nadejść i może być lepsze niż dziś.. Dziękuję za to, że nauczyłeś mnie ze sobą żyć Że pokazałeś mi kawałek nieba na ziemi Dałeś mi powód do radości, do życia... Nauczyłeś mnie ... Nie tylko słowami, a myślami, całym sercem... Oddałeś mi swoją dusze, swoje serduszko Takie ciepłe, pełne miłości i czułości.. dla mnie Dziękuję, że pozwoliłeś mi pokochać I że pokochałeś.. Że sprawiłeś, że uwierzyłam .. I że nadal sprawiasz, że wierzę w marzenia Ich spełnienie.. Że wierzę .. i to się już nigdy nie zmieni

Gość tak nie moze byc
dla kogo to? czy on to przeczyta? piszesz w pustkę?

Gość a coz to za smęty
? :o Jest za kim plakac, nie ma co :o