Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byleJakoOki

Kobietki co myślicie o soczewkach kolorowych dla chłopaka??

Polecane posty

Gość byleJakoOki

Z moich doświadczeń i obserwacji kobiet wynika że nic tak nie działa na kobiety jak to "uwodzicielskie spojrzenie". Ale jak tu uwodzić wzrokiem jak się nie ma takich uwodzicielskich np piwnych czy ciemnobrązowych oczu... prawda że takie lubicie?? Co o tym myślicie kobitki?? No więc co was najbardziej pociąga w facetach ... i jaki kolor ;)

Gość nie lubie zielonych
zalezy jaka uroda ogolna. najbardziej (zarowno w K jak i M) podobaja mi sie jasnoblekitne oczy lub ciemnobrazowe

Gość ByleJakoOki
Właśnie ja mam takie ni to szaro nito niebiesko niby zielone.... bez uroku... i właśnie myślałem aby wypróbować ciemno-brązowe i zobaczyć jak to będzie działało na kobiety....

Mnie tam zawsze podobały się i nadal podobają niebieściutkie oczy. Zawsze mówiłam że jak będę miała chłopaka to tylko z niebieskimi oczętami.....tymczasem mam super faceta który ma zielone oczy i bardzo mi to odpowiada:)...tak więc kolor oczu u faceta nie ma najmniejszego znaczenia.....;]

Gość ByleJakoOki
Chciałbym w to wierzyć Ewela ale jeśli chodzi o poznawanie nowych osób to wszystko zaczyna się właśnie od.... kontaktu wzrokowego ;) i coś mi się nie chce wierzyć że nie ma to dla dziewczyn/kobiet znaczenia.... wydaje mi się że jest wręcz przeciwnie ....że ma to znaczenie i to OGROMNE .... czekam co napiszą na to inne kobitki ?

Gość ja kocham zielone oczy
U FACETA ! strasznie mi sie takie podobaja :) ale oczywiscie nie zwracam na to uwagi bo inne tez moga byc heh