Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietta

IDEALNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jestem kobietta
naprawde, jeszcze zaden kobiecy biust mnie tak nie zachwycil!!!!!!!!

Gość ale cyc
przeciez to silikony

Gość jestem kobietta
to strona z ogloszeniami towarzyskimi-to nie jest moje zdjecie

Gość jestem kobietta
myslicie ze to silikony? tego sie obawialam :( myslalam ze naprawde ktos moze miec naturalnie sliczny biust

Gość ale cyc
jestes kobieta i jestes tak niespostrzegawcza,przeciez te piersi w kazdej pozycji sa takei same,wiec to sa silikony>chyba wiesz,ze piersi kobiece w kazdej pozycji innaczej sie układaja.

Gość ona 5
ja mam lepszy biust i naturalny

Gość jestem kobietta
ale cyc>>ja mam male i w kazdej pozycji sa prawie takie same ;)

Gość ale cyc
małe to co innego,ale ta pani nie ma malych,wiec gdyby były prawdziwe to innaczej by sie układały

Gość ttiiiaaaaa...
z jakiej agencji jest to reklama?

Gość ttiiiaaaaa...
bo cyce ...niestety ...ładne ,,:O

Gość ona 5
pokaz twarz na co nam cyce twoje ogladac ;]

Gość ttiiiaaaaa...
a po co ci twarz...

Gość ona 5
zeby wiedziec czy jest idealna kobieta jak o sobie twierdzi ... zeby byc idealna nie wystarczy popisywac sie wypietym tylkiem czy cyckami idealne cialo a idealna kobieta to CHYAB DUZA ROZNICA NIE?WIDAC ONA NIE UMIE tego odroznic :)

Gość ale cyc
ale co poniektorzy czytac nie umieja.przeceiz załozycielka tematu napisała wyraźnie ,z eto nie jej fotka tylko znalazła ja w ogłoszeniach .nauczcie sie czytac ze zrozumieniem

Gość ona5
cytuje" 12:01 jestem kobietta idealna!!!!!!!" to nazywasz nieumiejetnoscia czytania?

Gość ale cyc
ona5 nie zrozumiałas..załozycielka napiasała na samym początku idealna,wkleiła linki do zdjec i podpisała sie ,ze jest kobieta aby ktos wiedział,ze ona chwali te piersi chociaz jest kobietaTROSZKE WYTEZ ROZUM I ZROZUM CO KTO CHCIAŁ PRZEKAZAC

Gość ona5
przeciez ja wiem o tym ale ty napisales ZE SITNIEJE NIE UMIEJETNOISC CZYTANIA WIEC podalam ci powod ze tak nie jest przeciez wazny jest temat glowny dopisanie czegos kazdy moze sobie pod tematem wpisac tego samego nicka i podpisac sie jako ona nie rozumiesz?

Gość ona5
Ech...

Gość ale cyc
Ależ wazna jest umiejetnosc czytania ze zrozumieniem ,ale takze trzeba umiec dobrze zinterpretowac to co sie przeczytało..ALe cycki sa fajne,mimo,z esztucznei tez jestem kobeita :-)

Gość jestem kobietta
powinnam jeszcze napisac ze idealne piersi jak dla mnie, bo o piersi chodzi a nie o cale cialo :)

Gość ona 5
mniejsza o to kazdy wie o co chodzi a tak pozatym w tych cyckach mi sie jedynie nie podobaja sutki bo sa jakies dziwne a TEZ JESTEM KOBIETA i nie pisze tego bynajmniej z zazdrosci;)

Gość tutifruti
ona 5 pieprzyszgłupoty. Nie zrozumiałaś laski a potem się tłumaczysz i kręcisz. Ja jak coś zle zrozumie to potrafie sie przyznac do tego. Każdemu sie może zdarzyc;)

Gość ale cyc
a ja jestem juz dojrzała kobieta i mam duze cyce :-) i jestem z nich b.zadowolona mimo.a przeszły moje cyce duzo :-) ale takei cycuszki jak na foto to chciałabym miec ,ale co to za przyjemnosc chwalic sie sztucznym biustem

Gość jestem kobietta
myslalam ze natura tak ja obdarzyla, ale nawet jesli to sztuczne to i tak bardzo ladne, nie to co niektore maja np doda :O jakby jeszcze sutki byly troche krotsze to byloby juz w ogole super ;)

Gość ona 5
buhahah tuti frutii nieumiesz odroznic inteligencji wypowiedzi od zwyklej wypowiedzi

Gość ale cyc
ja to sie dziwie męzczyznom ktorzy sie zachwycaja sztucznymi cycuszkami,w ogole co sztuczne ,mimo,ze moze byc piekne to juz nie to co naturalne,to tak jakby sie zachwycac wibratorem hihih

Gość ona 5
i zniczego sie nie tlumacze tylko wyjasniam co ja mialam na mysli a to nie to samo wiec odpusc sobie bo i tak mi nie dojebiesz nie bawisz mnie :) a na marginesie to po dodzie widac ze ma sztuczne i to bardzo :L)

Gość ona 5
Bo niektorzy ,(mowie o tych co naleza do tych myslacych tylko kutasem :) )) leca na wielkosc i jakosc doznan przedewszystkim swoich :> a nie na to co czasem piekne naturalne,boto by ich moze mniej podniecilo ;)