Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brumbrummmmm

moj facet juz sie o mnie nie stara...

Polecane posty

Gość brumbrummmmm

nie wiem co robic, na poczatku bylo inaczej dawal z siebie wiecej a teraz spotykamy sie przewaznie u mnie w domu, przyjezdza na gotowe... i jeszcze jest prawie zawsze zmeczony... i dostaje czesto sms-y na kotre odpowiada przy mnie... mowiac ,ze to sms-od nikogo waznego :( wkurza mnie juz to wszytko... mam dosyc! :(

Gość akunia
zupelnie mnie to nie dziwi,tez bym byla wsciekla.

Gość mdonka
mam to samo, teraz jak pracuje to przyjdzie na kilka godzin zmeczony, mowi ,zebym go nie denerwowala bo w pracy strasznie się urobił , normalnie dętka :( i czesto sie kłócimy o byle co

To się nazwywa przemijaniem zauroczenia a zaczynaniem się monotonii...

Gość ja tak miałam
Ja też tak miałam, byłam z facetem 5 lat i po 4 latach przestalam się o mnie starać, było nam ciężko boa ja sę źle czułam w tym związku i ... się rozstaliśmy.Lepiej porozmawiaj o tym ze swoim facetem jesli rozmowy nic nie pomoga i on się nie zmieni pomyślałabym nad rozstaniem bo wtedy nie wiadomo czy nie będzie gorzej po slubie jak juz teraz nie chce się starać.

Gość ekleptyka
no, ja tez tak mialam. pierwsze objawy zauwazylam po 5 miesiacach i troche mu awantur zrobilam, dalam temu czas jeszcze 3 tygodnie, zobaczylam, ze jest tak samo i mimo ze strasznie mnie serce bolalo i wlosy z glowy darlam, to sie zdobylam i z nim zerwalam. I moze przez pierwszy tydzien jeszcze podzwonil, a potem kompletnie sie urwalo i uwazam, ze to tylko swiadczy, ze to byla madra decyzja. Teraz od 3 lat jestem w zwiazku, juz slub wzielismy i widze ze jemu naprawde zalezy, bo daje mi to do zrozumienia bardzo. A jak mam wrazenie ze mnie zaczyna zaniedbywac to robie mini-awanturke a on momentalnie sie opamietuje i znow jest kofany i slodki.

Gość ekleptyka
aha, znaczenie ma też róznica wieku- jestem 30 lat starsza, on ma 28 🖐️

Gość ekleptyka
haha bardzo smieszne podszywaczu

Gość ........l
dziewczyny zajrzyjcie na dzial zycie uczuciowe tam jest temat zalozony przez Nimfe tytul bodajze -co zrobic zeby znow zaczal sie o mnie starac,tam kobitki maja jakies metody i probuja robic

Gość może my kobitki
postarajmy się troche

Gość nowaiutka
postarac?ale co zrobic?