Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOTA

bol brzuch w ciazy

Polecane posty

Gość BOTA

Czy ktos jest w podobnej sytuacji?jestem w 6 miesiacu ciazy i ostanio boli mnie podbrzusze z lewej strony.Byłam u lekarza,zbadal mnie,robil usg i powiedział ze to głowka dziecka jest odwrocona dogory nogami.i ze udeza o peczerz i kosc.czy nic sie dziecku nie stanie?????????

Gość jak to tak
jak to " główka dziecka jest odwrócona do góry nogami"?

Gość BOTA
tak .lekarz powiedzial ze juz jest ułozone dziecko do porodu. czy to normalne w tym miesiacu?

Gość jjjj7777

Gość BOTA
wsumie gdyby cos bylo nie tak to lekarz by mi powiedzial,ale jezeli uderza o pecherz to tylko powinnam czesciej chodzic do lazienki a to boli tak jak przy okresie

Ja mam podobnie boli mnie również z lewej strony, nie cały czas, to jest takie kłócie i również takie dziwne uczucie jakbym miała okres dostać. W poniedziałek idę do gin to się zapytam

Gość BOTA
ok.to czekam na twoja wiadomosc.bo moj lekarz zabardzo nic nie mow.nawet zeby brac witaminy to musialam sama SIE DOWIADYWAC BO ON NIE RACZYL MNIE POINFORMOWAC SAM.DOPIERO GDY zapytalam to laskawie mi powiedzial

Gość to moze zmien lekarza
albo chociaz udaj sie po porade do innego

Gość to moze zmien lekarza
kurde jakby mi moj nie powiedzial o witaminach to by mi juz dalo do myslenia. Pamietaj ze teraz nie chodzi tylko o Ciebie ale o was dwoje

Gość BOTA
wiem ze chodzi o nas dwoje ale w miescie ktorym mieszkam jest kilku ginekologow i gdy chcialam zmienic lekarza ten powiedzial ze mnie nie przyjmie bo jestem juz w zaawansowanej ciazy i ze nie bedzie mnie prowadzil!poprostu paranoja,zeby lekarz odmowil pomocy?dlatego dalam sobie spokuj.

Gość DO ANIA1706
i co ci lekarz powiezial?

no,niestety tak to jest, moja siostra w 6 miesiącu musiała zacząć jeździć prywatnie, bo jej lekarzowi skończył się kontrakt a każdy inny się miga od odpowiedzialności na tym etapie. Chore te nasze lecznictwo :o