Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA111222

Pękniety odbyt

Polecane posty

Gość ANIA111222

W wyniku grzybicy mam pęknięcie na odbycie, po załatwieniu sie miaąłm niewielkie krwawienie które szybko ustało. Co z tym zrobic? Czy moge uzywac clotrimazolum?

A gdzies ty sie tej grzybicy nabawila? Clotrimazolum powinien pomoc. Ale teraz musisz bardzo dbac o higiene. Pozdrawiam

Gość ANIA111222
grzybica przeniosła mi sie z pochwy. Smaruje sie clotrimazolum i biore flumycon

Gość ojojojojo
a jak mozna tej grzybicy dostac? i jak to wyglada?

Gość tak jest
tak to jest jak sie analny sex uprawia

Gość Madziaaaaaaa
Boże ludzie !! Nie komentujcie głupio tylko coś doradźcie :/ ale z was barany :/ Przede wszystkim powinnaś dbać o higienę i myć się kilka razy dziennie, co do leku to nie wiem, ale jak się czymś smarujesz to napewno nie zaszkodzi. Życzę szybkiego powrótu do zdrowia P.S. Skoro grzybica przeniosła Ci się z pochwy sądze,że brałaś jakies antybiotyki w ostatnim czasie i stąd ta grzybica... Jeśli mam racje pamiętaj by podczas zażywania antybiotyków kolejnym razem jeść dużo jogurtów lub kupić sobie w aptece takie tabletki,które się bierze razem z antybiotykami! :) Pozdrawiam!

Gość tak jest
Głupia to jest załozycielka tematu.Nie rozumiem jak mozna na forum szukac porady dotyczacej zdrowia.Po to jest lekarz.

Gość Madziaaaaaaa
No tez fakt,ale to że szuka tu porady to tez nie powód by ją tu gnoić , prawda ?

Gość tak jest
Idź do lekarza załozycielko tematu

Gość iiiiiiiiiiiiiiii
może po prostu szuka osób, które też to miały i mogłyby jej powiedzieć jak one to przechodziły i co im pomogło :O i przecież napisała że bierze leki :) więc w czym problem i głupie uwagi :P

Bosh!! Ludzie jacys dziwni jestescie. Z grzybica wiele osob radzi sobie samych, nie lece od razu z tym do lekarza. A co do sexu analnego, to co to k....wa za komentaz??? to prywatna sprawa wszystkich. Zazdroscisz jej czy co? Cale zycie z debilami. to dlatego wyjechalam z tego kraju... Gdzie nie spojrzec idiotki. Do zalozycielki postu: nie lam sie, clotrimazolum jest dobry, jedz jogurty z zywymi kulturami bakterii i po kazdej \" wizycie\" w toalecie podmywaj sie dokladnie, jezeli jestes poza domem kup sobie chusteczki do higieny intymnej i tez pomoga Ci sie odswierzyc. Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość tak jest
Kazdy organizm jest inny i innaczej reaguje na leki,kosmetyki,wiec nie szukałabym porad na forum ,tylko w takiej powaznej sprawie poszłabym do lekarza.

Gość tak jest
Kazdy organizm jest inny i innaczej reaguje na leki,kosmetyki,wiec w takiej powaznej,zdrowotnej sprawie poszłabym do lekarza a nie szukała porad w necie

Gość do Ania111222
ja tez mam ten sam problem. smaruje clotrimazolem. niestety,czasami nie zdaze rano posmarowac bo po kapaniu szybko,szybko i mozna kurwicy dostac. tak swedzi,ze az dupe urywa.

Gość wujaszek Adaś
do Ania111222 proponuje zmienić sposób odzywiania... Poczytaj Tombaka i zacznij sie odpowiednio odzywiac... Te wszystkie grzybice w C*pce i w odbycie to skutek nieprawidlowej flory w przewodzie pokarmowym... a takze czesto kontaktu seksualnego z facetem zakażonym.. Pamietaj grzybica to choroba dwojga ludzi - partnerów

Gość iiiiiiiiiiiiiiii
jak swędzi to Fenistilem posmaruj :D

Gość ANIA111222
Dziekuje za wszytskie miłe wpisy. A do reszty... ludzie widac że nie znacie sie na rzeczy... grzybice mamprzez antybiotyki, co do czestego mycie sie, to ginekolog powiedzał mi, żebym nie podmywała sie czesciej niż 2 razy dziennie bo to narusza flore bakteryjną czy odczyn i tylko pogarsza spraw. Tak sie składa ze byłam u lekarza niedawno, ale nie bardzo pomogło, a dostać sie wcale nie ejst tak łatwo wiec pytam na forum w nadzieji ze znajde osoby z podobnym problemem i pomoga mi jaos przezyć do nastepnej wizyty

Gość do Ania1112222
Aniu, czy ty masz tez takie same objawy jak przy grzybicy pochwy? na odbycie pojawia mi sie taka biala jakby wydzielina, to samo jak na pochwie. czasami jest lepiej czasami nie. Lekarz narazie kazal smarowac clotrimazolem, do pochwy mialam trzy czopki,ale nie pomogly. nie wiem czy moze zmienic lekarza?

Gość zaloz sobie nowe konto
up

Gość ANIA111222
nie na odbycie nie pojawiła sie żadna biała wydzilina, tzn pojawiła sie ale nie pochodzi z odbytu tylko z pochwy i to własnie ona powoduje cały problem

Gość no wlasnie
i co zamierzasz zrobic?