Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulinkaaa

nie wiem co sie ze mna dzieje,zrobilam sie zazdrosna itd heeel

Polecane posty

jestem strasznie zazdrosna o chlopaka mam tego dosyc on chyba tezz, nie mam powodow :( dzisiaj sie wscieklam jak mnie poprosil ze chcialby spedzic czas z kumplami bo bardzo czesto sie widujemy i juz bylam zla :( wogole chyba cos ze mnanie tak na nic nie mam ochotywszystko mnie nudzi co ja mam zrobic :(

nie mam ochoty na zadna dyskoteke kiedys bylamserio wariatka a teraz zle mi z tym czuje sie jakas zakompleksiona stara mam 21 lat czy moge sie jeszcze bawic :(:(:( kurcze zle mi

ja mam 228h pracujących w tym miesiącu (kilka nocek a powiem że pracuje po12h) więc jak mam wolne to wymagam aby mój facet siedział ze mną a on mi wczoraj niespodziankę zrobił i 1 offa spędziliśmy z jego kumplem :O i co miałam zrobić skoro z tym kumplem widuje sie rzadko?

hmmm no ja mojego chlopaka rozumiem bo widujemy sie bardzo czesto ale ja go ciagle sprawdzam jak sie nie odzywa juz pisze dzwonie jak popieprzona wiem ze robie zle :( jak mam sie tego pozbyc? jestem bardzo nieufna w stosunku do ludzi..... po 2 latach nie potrafie mu calkiem zaufac :(

a ja ogolnie jestem jakas dziwna jak widze te wiecznie szczesliwe dziewczyny te opisy na gadu zero problemow a ja zrobilam sie marudna leniwa booozeee mi sie to nie podoba i jeszcze to jak go traktuje az serio sei wkurzy i mi wywinie numer :(

Gość terwtwr
:(

Gość terwtwr
tez tak mialam on mnie kochal wiem o tym ale bylam paskudna wiec zdradzil mial dosc :(