Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaaaaaa

Czy zaprosiłybyście faceta którego nie znacie do mieszkania?

Polecane posty

Gość Ciekawskaaaaaa
poza tym, dlaczego niektóre z was myślą od razu o utracie klasy..? Póki co to jest kolezeńska znajomość....

Gość Ciekawskaaaaaa
dzięki za wszystkie wypowiedzi, na pewno zastanowię się nad tym głębiej:)

Gość Ciekawskaaaaaa
No i teraz ja jestem trochę skołowanma

w książce znajdziesz przykłady facetów, ktorzy jednoczesnie nawiązywali znajomości nawet z kilkoma lub więcej osobami i składali deklaracje ochoczo tez je odwiedzali wydawali się wspaniałymi ludźmi ksiazka zawiera cytaty wypowiedzi skopiowanych z neta

Gość Ciekawskaaaaaa
Dzięki, ale jak to teraz delikatnie odkręcić....zaczynam byc przerażona, a z resztą wcale nie chcę odkrecać, ale byc może będę musiała.....

Gość to juz nie rozumiem
to zaprosilas go wkoncu czy nie? czy on sie zaprosil sam a ty nie odmowilas?

Gość Ciekawskaaaaaa
Ustalilismy że go zaprosze , ale zaczęłam mieć watpliwości....a teraz jeszcze wieksze

hm, spotkajcie się w kawiarence albo w innym neutralnym miejscu mozecie spedzic ze soba kilka godz, a potem go odprowadź na pociąg:) mozesz powiedziec, ze rodzinka Ci się zwaliła do chaty niespodziewanie

Gość Ciekawskaaaaaa
Pewnie wymyślę cos w tym stylu, ale najpierw oczywiscie spędzimy cały dzień razem, jakas galeria , kino itp. na razie chcemy sie bardziej poznac...I zobaczę co przyniesie intuicja. a przedtem powiem mu może na wszelki wypadek żeby sprawdził powrotne pociągi

Gość ja znalam ...
faceta z netu 9 miesiecy,codzienne rozmowy,nieraz po kilka godzin,potem telefony,opowiesci o rodzinie,o pracy,o studiach,o znajomych i przyjaciolach.Wydawalo mi sie ze znalazlam moja druga polowe,ze to facet o jakim zawsze marzylam. No i przyjechal,jak wygladal wiedzialam ze zdjec wiec nie bylam zaskoczona,ale poza tym okazalo sie ze to zupelnie inny czlowiek.Na szczescie z gory juz bylo wiadomo,ze spi w hotelu.Ech,duzo by opowiadac:-)

Gość dzikarurza
A czy nie lepiej byloby sie spotkac w jakims ladnym miasteczku mniej wiecej w polowie drogi? Uwazam ze to by nie bylo krepujace...Kazdy z was mialby swoj pokoj, a moze wystarczy ze swoje lozko?;) No i pozwiedzalibyscie, wieczorem knajpka, spacer i kazdy do soiebie;) Bo jak sie okaze nieciekawy, to chyba glupioby ci bylo nagle powiedziec ze sorry, ale nie zaprosze Cie...

Gość to juz nie rozumiem
nie musisz sie tlumaczyc. skoro jestes dorosla kobieta i powiedz mu normalnie,ze po przemysleniu sytuacji powinien spac w hotelu. gosciu jak bedzie mial klase to powinien to zaakceptowac. chyba,ze to ty boisz sie stracic kawalera?

Gość Ciekawskaaaaaa
Nie, nie, nie boje się strscić kawalera, bo jeszcze nie ma czego tracić:)

Gość dzikarurza
a w jakich miastach mieszkacie? I w ogole ciekawa jestem ile macie lat....bo ja cos czuje ze tez przez internet musze zaczac szukac;)

Gość Ciekawskaaaaaa
to trwa jakies 8 miesięcy

Gość to juz nie rozumiem
zreszta uwazam,ze facet sam powinien wyjsc z inicjatywa,ze bedzie nocowal w hotelu.

Gość Ciekawskaaaaaa
Ja nie szukałam, poznałam go przypadkowo i tak wyszło, nawet miałam chłopaka gdy tak sobie rozmawialismy (teraz nie mam), ja mam dwadzieścia kilka, on jest kilka lat starszy

Gość dzikarurza
Ale czy rozwiazanie w polowie drogi nie jest dobre? Czy moze nie chcesz inwestowac w to spotkanie?

Gość to juz nie rozumiem
bez sensu jest ten pomysl z ta polowa drogi. to facet powinien zabiegac o jej wzgledy a nie ona powinna mu to jeszcze udogadniac? moze jeszcze na wlasny koszt ma zaplacic nocleg dla siebie?

Gość Ciekawskaaaaaa
Nie, na razie raczej nie wole się spotkać tam gdzie mieszkam, poza tym kiedys on zapraszał mnie na jakis przegląd filmów czy cos w tym rodzaju- odmówiłam

Gość ja znalam ...
powiem tylko tyle-bądz uwazna bo czasem naprawde spotkanie w realu nie ma nic wspolnego z rozmowami w necie,ale oczywiscie moze tez okazac sie super!!!i tego ci zycze.

Gość aaa...
ja znowu znam sie z facetem jakies niecale dwa miesiace ale rozmawia nam sie super. Jest wartosciowym , spokojnym i dobrym chlopakiem. Mieszka za granica i zaprosil mnie do siebie . Chce oplacic bilet i noclegi w hotelu . Oczywiscie on nocuje u siebie w domu , zeby nie bylo...To ladnie z jego strony i mimo ze tak krotko sie znamy intuicja mowi mi , ze to dobry chlopak ale jednak gdzies tak w srodku mam malutkie obawy .

Gość Ciekawskaaaaaa
Dzięki:) oczywiscie mam zamiar byc czujna, i te kilka godzin które spędzimy razem, przesądzą o wszystkim. Ja jestem jednak trochę wyczulona na pewne sprawy....w dzieciństwie jeden pedofil sie do mnie przyczepił, i teraz jestem bardzo nieufna, dlatego postanowiłam jeszcze wejść na forum zeby sprawdzic czy większośc myśli podobnie, czy to ja może jestem zbyt wyczulona....wiecie, wyobraźnia działa

Gość Ciekawskaaaaaa
Kochane Internautki:)

Gość Ciekawskaaaaaa
Idę spać, pewnie będzie mi się śniło jak mnie morduje kawaler z netu;) Trzymajcie się dziewczyny! dzięki za wypowiedzi, słodkich snów:)

Gość biuletyny -police
Ciekawskaaaaaa Zajrzyj do biuletynów policyjnych . Tam opisują samych porządnych i kulturalnych, wspaniałych synów ,ojców, mężów, pracowników, których ktoś szuka. Listami gończymi. Jak już nie umiesz się wymigać z tego zaproszenia to weź chociaż ze 2 przyzwoitki na noc i nie pijcie niczego, co było poza zasięgiem waszego wzroku choć przez sekundę. Po tabletce gwałtu( nie ma smaku ani zapachu, po 3 godzinach niewykrywalna) nie pamięta się niczego . Albo niech chociaż ktoś niespodziewanie cię odwiedzi i będzie musiał zostać na noc(jakaś mama ,ciotka, tata, brat, przyjaciółka) Ostrożność. Ostrożność.Ostrożność. Z drugiej strony, skoro chce mu się jechać przez cały kraj .... to chyba jakiś porządny gość może być. Gdyby miał złe zamiary, to szukał by bliżej swojego miejsca zamieszkania (chyba,że jest tam spalony). Może np. nie mieć kasy na hotel (może dlatego się wprasza ), ale ma jeszcze czas na zorganizowanie. Chce przyjechać i Cię odwiedzić OK! ale nie na twój koszt! Poszukaj mu taniego hotelu w twojej okolicy i daj mu namiar , zobaczysz jak zareaguje. Normalny skorzystał by z takiej możliwości. W dodatku PIERWSZY RAZ się spotykacie w realu!!!! A może Taki oszczędny jakiś? Aż tu słychać jak Ci serce wali z podniecenia. Nie trać rozumu. Chyba za długo byłaś sama.... Ja bym wpuściła do domu najwyżej na obiad i wszystko. I też poprosiła bym kogoś znajomego, żeby kontrolnie dzwonił przynajmniej co pół godziny, albo był w zasięgu wzroku. Rozsądnych decyzji i dobrej zabawy

Gość biuletyny -police
aaa.. A ten hotel to do Turków należy i paszporty zostawia się u bramkarza???? na pobyt nieograniczony????

Gość aaa...
na dwa , trzy dni zapoznac sie i przy okazji pozwiedzac kraj. Narazie cos mnie powstrzymuje ale wkrotce zamierzam go odwiedzic . On chcialby mi pokazac kraj i chce oplacic caly moj pobyt. Nie wiem co to za hotel ale mam do niego zaufanie. Moze to dziwne ale naprawde jest porzadnym facetem.