Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

kto pije ze mną ?

Polecane posty

Gość oczywiscie
jankesa dzieki,choc tu czuje sie w gronie,naprawde wole wodke,bo po piwie rosnie brzuch i sie beka i chodzi non stop sikac heh,wasze zdrowie

Oczywiście ---> \"chodzi non stop sikac heh\" i własnie o to chodzi ;) przynajmniej w moim przypadku :O

Gość dyzurna
a ja chetnie piwko, ale nie moge :( antybiotyk biore 🖐️

Gość oczywiscie
teoria naprawde??ale mnie to zawsze wkurzalo,jak musialam latac do toalety

jankesa: oczywiście, że psa :classic_cool: faceci to jedna wielka kupka bagna, nie ruszaj, bo albo wpadniesz i nie wyjdziesz, albo zacznie śmierdzieć i jak Cię dotknie to już będzie skaza na zawsze. Pijemy daleej!

oczywiscie ---> znaczy bo wiesz dzisiaj sikałam tylko rano o 10 potem nic wiec odezwał sie piasek w mojej lewej nerce, dostałam ataku, darłam sie z bolu przez jakies 40 minut zanim zaczęły działać przeciwbole i teraz żłopię piwsko żeby nerki przefiltrować :O więc u mnie chodzi o to, zeby sikać, sikac, sikać ...... ;)

fioletowa ..\\_/ potrzebuje \"Que hisiste\" J.L / tak nie w temacie ,aqle wszędzie są tylko mixy:(

sie chyba spiaca zrobiłam. wytężcie na chwile umysły i wprawcie w ruch swoją intuicje kobity. mam pytanie. poszedł mój facet do pracy (mógł iść albo i nie.. choć jakieś konsekwencje pewnie małe bedą) czy spi w domu, czy baluje gdzieś? wskazówka. od 19 komórka wyłaczona. Nie wiem jak sie szykować mentalnie, na opierdalanie czy przytulanie? :D No to na lepsze myslenie \\_/ :P

Gość oczywiscie
teoria teraz czaje,no to jak to przy piciu trzeba sobie czegos zyczycmzycze ci sikania hehe

oczywiscie ---> o ślicznie dziekuje 😘 i przyda sie bo juz wmusiłam pol butelki i wcale mi sie nie chce :P a Tobie czego moge zyczyć ? :)

gravi.. powiem tak ,gdyby mój dobrowolnie poszedł na nockę ? w sobotę ? :P...... rano ma test na huja :D

jankesa że się wtrące ;) mówisz o tym teście z miską i maczaniem jajec ? :classic_cool:

Gość oczywiscie
teorio chcialabym prawdziwych przyjaciol,ktoym nie bede potrzebna tylko wtedz jak oni maja klopoty i chca sie wyplakac oraz partnera z ktorym moglabym isc przez zycie..czy myslisz ze za duzo wymagam??

Gość managga
co to jest ten test na chuja:P

oczywiscie --> alez oczywiscie, że nie za duzo ;) i uwierz to jest bardzo realne do spelnienia wiec zycze Ci tego z całego serca 😘 i za to wypije kolejne pół butelki :P

Fioletowo Liliowa heheh nie znacie tego ? :) jak masz podejrzenia, że facet bzyknął coś na boku to kazesz mu zanurzyc jajca w misce z woda jesli pojda na dno to znaczy ze jest spermiocha w srodku i najprawdopodobniej nie zdradzil a jak wyplyna na wierzch to znaczy ze je opróznił a jak nie zrobił tego z Toba to sa dwie opcje albo sie zmasturbowal albo wlal w inną :P a skoro masz podejrzenia, ze może coś teges to sie dowiesz prawdy po tescie ;) ale chyba 100 % pewnosci on nie daje :P bo ta opcja zmasturbowania pozostaje :P

o mater ! Ja chce przepis na tes. A moze to do kupienia??? Nie dobrowolnie, a warunkowo ta nocka.. bo w sumie miał dzis na rano, ale rano z przyczyn zaleznych nie mogł sie stawic w pieknej i smierdzacej hali. Dzis byl u mnie, spiacy i juz podczas wizyty przebakiwał ze nie wie czy sie obudzi, bo spać idzie, a i tak niedługo chce wypowiedzenie zlozyć. No jak z tym testem??? :D

jankesa Tobie sie juz literki plątaja także może nie polewaj bo rozlejesz ? :P :D

Gość oczywiscie
dzieki wam dobre kobiety,pije za was rowniez choc wstyd sie przyznac moja 0,7 sie powoli konczy

Gość oczywiscie
ide siku wlasnie...heh po wodce tez sikam jak szalona niestety

teorie robi za barmana@!!!!!!! ja tylko piję :P a ten link co dałam wchodzi czy nie?

chyba nie daje, ale raczką wiem ze nie raz sobie pomaga. :P jak mam grzyba na przykład ;) jankesa polej, bo mi sie gorąco zrobiło! \\_/